Decizie scandaloasă în dosarul Boureanu vs. Poliţia Rutieră. Fostului politician nu îi vine să creadă

Procurorii care cercetează incidentul în urma căruia Cristian Boureanu a fost făcut KO de un polițist au luat o hotărâre uimitoare, mai ales că fostul politician a fost deja trimis în judecată, alături de iubita lui care a fost acuzată, la rândul ei, de mărturie mincinoasă.

17 oct. 2017, 08:27
Decizie scandaloasă în dosarul Boureanu vs. Poliţia Rutieră. Fostului politician nu îi vine să creadă

La jumătatea lunii iunie, Cristian Boureanu a fost arestat preventiv după ce a avut un conflict violent cu un polițist rutier, după ce omul legii a tras pe dreapta mașina în care se afla fostul politician, scrie spynews.ro. Cu toate că nu se afla la volan, Boureanu, care era beat mort, a coborât atunci din autoturism și l-a lovit în zona inghinală pe subofițerul de poliție, care, la rândul său, a răspuns cu un pumn în bărbie.

Citeşte şi Răsturnare de situaţie în scandalul în care este implicat Cristi Boureanu. Poliţiştii martori au început să-şi schimbe declaraţiile

În urma loviturii primite, Boreanu a căzut inconștient la pământ, lovindu-se cu fața se asfalt. Pe lângă dosarul de ultraj, care a fost deja finalizat, iar Cristian Boureanu a fost trimis în judecată, procurorii au deschis atunci și un dosar penal pentru purtare abuzivă in rem, adică fără un autor cunoscut, cu toate că incidentul a fost filmat de mai multe persoane.

Citeşte şi Boureanu, cu dinţii în BATISTĂ! Stomatologul său spune că lovitura încasată de la POLIŢIST i-a distrus dantura fostului PARLAMENTAR

Potrivit unor surse judiciare, cu toate că au trecut deja mai bine de patru luni de producerea scandalului, iar imaginile au fost difuzate de toate posturile de televiziune și toate site-urile de știri și nu numai, procurorii nu au stabilit nici până astăzi cine l-a lovit pe Boureanu. Mai mult, ancheta internă deschisă de reprezentanții Ministerului de Interne este și ea în același stadiu în care se afla în prima zi, după ce a fost înghețată până la o concluzie a procurorilor.