Declaraţia care va porni un nou război în tenis. Ilie Năstase intră în conflictul dintre Serena Williams şi Ion Ţiriac

Serena Williams şi Ion Ţiriac au avut în ultima lună un schimb de replici pe seama greutăţii sportivei din SUA, finalizat cu boicotul acesteia la turneul de la Madrid.

11 mai 2018, 11:25
Declaraţia care va porni un nou război în tenis. Ilie Năstase intră în conflictul dintre Serena Williams şi Ion Ţiriac

Ilie Năstase a încercat să-i ia apărarea lui Ion Ţiriac şi a oferit  o reacţie care cu siguranţă va face furori la nivel mondial.

Sunt ele prea sensibile la vârsta asta, că sunt pe cale de retragere. Sunt doar nişte interpretări idioate. Ce putea să-i spună Ion Ţiriac, că arată bine? Dacă eşti slabă, eşti slabă, dacă eşti grasă, eşti grasă! El a făcut probabil o comparaţie între fetele care joacă acum în circuit şi Serena Williams”, a spus Ilie Năstase.

Ion Ţiriac, mărturisire CUTREMURĂTOARE. Drama URIAŞĂ prin care a trecut înainte să devină MILIARDAR

„Cu tot respectul, Serena Williams are 36 de ani şi 90 de kilograme. Aş vrea altceva pentru tenisul feminin”, spunea în urmă cu o lună Ion Ţiriac.

„Mereu am spus că oamenii au dreptul o opinie. E clar că tenisul feminin este mai mult decât mine, mult mai mult. Dar voi vorbi cu el, credeţi-mă! O să am o discuţie cu el. Este un comentariu ignorant, o declaraţie sexistă! Poate că este un om ignorant”, a declarat Serena Williams după declaraţia lui Ion Ţiriac.