DEZVĂLUIRI, despre campaniile electorale: Se fac cu BANI LA NEGRU. Sunt primari care au băgat 500.000 de euro

Declaraţii incredibile ale unui fost parlamentar despre banii negri folosiţi în campaniile electorale. Gelu Vişan, lider PMP, a declarat la România TV că sunt primari care au băgat şi 500.000 de euro într-o campanie, mult mai mult decât le permite legea.

24 iul. 2014, 09:40
DEZVĂLUIRI, despre campaniile electorale: Se fac cu BANI LA NEGRU. Sunt primari care au băgat 500.000 de euro

Ştim că o campanie decenta nu este sub 10 dolari pe vot, per total voturi .. astea sunt costurile minime. Că în România se duce la 100 sau 150 dolari per vot e o altă discuţie. Sunt primari care au băgat si 500.000 de euro si 300.000 de euro în campanie, la negru, pentru că se fac cu bani la negru. Bannerele, afişele, plase, pungi, bani daţi la alegători n-au fost evidenţiate„, a spus Gelu Vişan, la România TV.

Viorel Cataramă: Am făcut eu o EXPERTIZĂ – absolut toate partidele politice sunt structuri mafiote

Acuzaţiile sunt susţinute şi de Viorel Cataramă, candidat la Preşedinţie. Acesta spune că politicienii fac rost de bani pentru campanii din legăturile lor cu interlopii.

„Aceşti bani negri care se folosesc în campanii electorale şi necontabilizaţi provin din furturi, din banul public, din legăturile dintre politicieni şi interlopi, aceste legîturi ilegale care au distrus România şi au dus-o pe ultimul loc”, a declarat Cataramă.

Viorel Cataramă şi-a lansat candidatura la Preşedinţie: Mă adresez românilor liberi care doresc o schimbare