Demonstraţie VIDEO. Cum poate fi FRAUDATĂ extragerea loto

Un tânăr român ridică un semn de întrebare asupra felului în care bilele sunt extrase din urna loto. s-a folosit de minime cunoştinţe de fizică, o urnă şi câteva bile confecţionate în casă. Şi a postat pe internet un filmuleţ în care arată cum poate fi extrasă din urnă exact bila dorită, cu ajutorul energiei electrostatice

03 ian. 2015, 10:19
Demonstraţie VIDEO. Cum poate fi FRAUDATĂ extragerea loto

Un român a demonstrat însă că extragerile loto pot fi măsluite cu ajutorul energiei electrostatice. El şi-a confecţionat propria urnă, asemănătoare cu cea din care au loc extragerile la Loteria Rimână, s-a filmat şi a postat totul pe internet.

Citeşte şi Loteria Română renunţă la contractul cu firma grecească Intralot

A introdus în urnă 9 bile albe şi una portocalie. Cele albe au fost atent verificate să nu aibă energie electrostatică. Cheia demonstraţiei a fost însă bila portocalie.

Această bilă o încărcăm cu energie electrostatică, deja senzorul a intrat în detecţie. Este foarte sensibilă. Senzorul deja este în funcţiune, să vedem cum este extrasă această bilă„, spune tânărul şi, într-adevăr, din urnă a işeit bila portocalie.

Citeşte şi LOTO 6/49. Numerologul Mihai Voropchievici ne învaţă cum să CÂŞTIGĂM la LOT

Demonstraţia tânărului s-a bazat pe un principiu fundamental în fizică, cel al energiei electrostatice, care face ca polii opuşi să se atragă.