Denisa, abandonată de medicul israelian din cauza familiei artistei. „Ce e în familia Denisei…”

Denisa se chinuie la pat, cu dureri, iar apropiaţii ei nu reuşesc să se pună de acord cu privire la tratamentul pe care trebuie să-l urmeze artista. Cel puţin aşa afirmă o persoană care s-a implicat în salvarea cântăreţei, care a dezvăluit că totul se reduce, de fapt, la o chestiune de orgolii. Mai exact, mătuşa Denisei, Lenuţa Dovleac, este cea care "taie şi spânzură" în familie, iar artista este foarte afectată şi a început să-şi verse supărarea pe cei care îi vor binele.

21 iun. 2017, 08:01
Denisa, abandonată de medicul israelian din cauza familiei artistei. „Ce e în familia Denisei…”

Israela Vodovoz, cea care a fost impresionată de drama cântăreţei şi a apărut în mai multe emisiuni TV propunând soluţii pentru salvarea ei, de la contactarea mai multor specialişti din ţară sau străinătate până la oferirea unui ajutor direct, este cea care s-a hotărât să rupă tăcerea şi să povestească ce se întâmplă cu adevărat în familia manelistei. Potrivit Israelei, influenţa negativă vine de la… mătuşa Denisei, Lenuţa Dovleac, care are ultimul cuvânt cu privire la tratamentul de urmat!

„Varianta cu medicul din Israel a picat de săptămâna trecută. Medicul nu a vrut să vină. S-a uitat pe analize şi, când a auzit de atmosfera din familie, a refuzat. Pentru el contează foarte mult ca pacientul să fie înconjurat de energie pozitivă, iar ceea ce e în familia aia e greu de descris. Mătuşa Denisei e cea care conduce totul, ea face ce vrea din Denisa, nu iubitul ei. După ce am aflat că a picat varianta cu Israelul, l-am pus pe iubitul Denisei în legătură cu dr. Corneliu Moldovan. Denisa, luni sau marţi, trebuia să înceapă tratamentul, însă nu a fost aşa. Joi au sunat de la spital şi au întrebat când pot veni şi li s-a spus că nu se poate pentru că Denisa e din nou internată la Sfântul Luca. Mint, cu toţii mint. Iubitul Denisei abia a reuşit să o convingă pe fată să meargă la dr. Moldovan, pentru că nu poate trece de mătuşă. Denisa e extrem de influenţabilă, mai ales în perioada asta când e chinuită de dureri. Sunt momente în care Denisa şi ţipă la iubitul ei din cauza mătuşii”, a povestit Israela.

Citeşte şi Mărturii şocante: familia manelistei, lovită de un blestem! Mama Denisei a ajuns de urgenţă la spital

Profesorul doctor Corneliu Moldovan este directorul Institutului Naţional de Medicină Complementară şi Alternativă şi a acceptat să o trateze pe Denisa, mai spune Israela. Fosta „jumătate” a lui Liviu Arteni consideră şi că mama Denisei nu se implică suficient şi o lasă pe sora ei să ia deciziile în familie, iar, din această situaţie, tot pacienta are de suferit. Între timp, Denisa pare să se fi resemnat şi le cere membrilor familiei doar să-i satisfacă mici dorinţe! 

„Da, e adevărat că mama ei pleacă din Bucureşti pentru a merge la ţară. Cel care stă mai mereu cu Denisa în spital e iubitul ei. I-am spus mamei să o ia acasă şi mi-a replicat: «Şi eu ce fac dacă-mi face constipaţie?» Nu mi-a venit să cred că-mi spune asta! I-am spus că îi plătesc eu pe cineva, pentru că i-ar fi mult mai bine acasă, în patul ei, liniştită, departe de muribunzi…”, susţine Israela Vodovoz.