Denisa Manelista, DECIZIE ŞOC. Cântăreaţa PĂRĂSEŞTE România

Problemele de sănătate ale Denisei Manelista sunt, deja, de notorietate. Dar, pentru că, până acum, au fost constatate îmbunătățiri în această privință, atunci când, deja se credea că nu mai are șanse, vedeta este decisă să facă mai mult, motiv pentru care a luat o hotărâre dificilă: va părăsi România.

17 mai 2017, 09:35
Denisa Manelista, DECIZIE ŞOC. Cântăreaţa PĂRĂSEŞTE România

Chiar dacă majoritatea medicilor de la noi sunt cel puțin la fel de buni ca și în străinătate, la recomandarea doctorilor care au tratat-o până acum, Denisa a decis că este cazul să meargă undeva unde tehnologia modernă îi oferă, în fapt, mai multe șanse de reușită în tratament decât la noi, scrie spynews.ro. Așa că, spun surse apropiate vedetei, frumoasa cântăreață, optimistă din cale afară cu privire la vindecarea ei completă, a decis să plece, luna viitoare, în Austria, la Viena.

Citeşte şi Răsturnare de situaţie în cazul Denisei Manelista. Medicii români nu mai pot face nimic. „Rugaţi-vă pentru mine…”

Iar acolo, au mai dezvăluit srsele noastre, va petrece o bună bucată de vreme, atât cât va fi nevoie pentru ca vindecarea ei să fie una completă, urmând să se întoarcă în România abia când va simți că sănătatea ei este una destul de bună pentru a reveni în fața publicului.

Denisa Manelista, apel pentru amici: „Rugati-vă pentru mine”

„Am început să mă simt mai bine. Dacă ieri eram la nota 0, acum sunt la nota 5. Deja simt anumite îmbunătățiri, am început, cred eu, lentul și lungul proces de vindecare. Vitalitatea începe să revină în mine. Și medicii au constatat că sunt mai bine. Nu pot spune acum mai multe, dar cred că va fi bine. Rugați-vă pentru mine”, a mai transmis Denisa Manelista.

Citeşte şi Anunţ de ULTIMĂ ORĂ făcut chiar de DENISA MANELISTA! „Sunt…” GALERIE FOTO

De altfel, de câteva zile, pe lângă tratamentele medicale specifice bolii de care suferă, Denisa a început și un tratament complementar, naturist. Astfel, zi de zi, Denisa bea sucuri de sfeclă roșie, morcovi și măr și face perfuzii cu vitamina C și speră la o minune care să o vindece și care să o facă, din nou, să se bucure de vâsta de 27 de ani.