Denisa Manelista, decizie de ULTIMĂ ORĂ. Ce se întâmplă cu ARTISTA

Denisa Manelista continuă lupta cu boala, iar veştile sunt bune. Totuşi, artista este nevoită să petreacă cât mai mult timp la pat, boala consumându-i energia.

12 iul. 2017, 18:40
Denisa Manelista, decizie de ULTIMĂ ORĂ. Ce se întâmplă cu ARTISTA

Denisa Răducu pare să nu se fi împăcat cu programul pe care medicii i l-au impus. Astfel, dimineața, după ce mănâncă puțin din cele preparate de mama sa – fie că este o supă ușoară, fie că este vorba de câteva bucățele de pâine cu brânză de vaci, artista se uită puţin la televizor, după care petrece câteva ore în pat. La prânz i se dau tratamentele naturiste, iar spre seară, când canicula se mai liniștește, iese pentru câteva minute din casă, dar doar pentru a se plimba, sprijinită, câțiva metri, având apoi nevoie de ore bune de odihnă, scrie SpyNews.

Răsturnare de situaţie în cazul Denisei Manelista. Anunţul făcut de familia cântăreţei

De când a început tratamentul naturist, Denisa Manelista susține că se simte mult mai bine și, deja, zâmbind, le-a spus rudelor ei că are o presimțire bună cu privire la viitorul ei.

„O să mă vindec, o să vedeți că mă fac bine. Va fi bine” ,sunt cuvintele pe care le-ar fi spus vedeta celor din jur, reușind să îi facă să plângă de fericire.

Denisa Manelista, veşti bune după externare. Ce le-a transmis rudelor

Denisa Răducu a fost diagnosticată cu carcinom hepatocelular şi, de câteva luni, se luptă cu boala cumplită, medicii făcând tot ce se poate pentru a o salva.