Denisa Răducu NU a murit de CANCER la FICAT. DEZVĂLUIRILE care schimbă tot ce s-a spus până acum

După moartea tragică a manelistei apar informații noi. Mai multe surse de încredere din lumea medicală au dezvăluit boala care a răpus-o pe Denisa.

06 nov. 2017, 09:11
Denisa Răducu NU a murit de CANCER la FICAT. DEZVĂLUIRILE care schimbă tot ce s-a spus până acum

Mai mult, se pare că tânăra a dus lupta mai bine de un an, nu doar câteva luni cum s-a vehiculat de la apariția informației în presa tabloidă, scrie evz.ro.

Citeşte şi Cum vrea sora Denisei Răducu, Adelina, să o „readucă” pe solistă în familie. Are nevoie de tot ajutorul DIVIN

În timp ce Denisa Răducu devenise un exemplu al campaniilor de avertizare în privința hepatocarcinomului, artista se lupta, de fapt, cu un alt tip de cancer: cel ovarian.

„Denisa a avut cancer ovarian, nu hepatic iar metastazele s-au întins la ficat și la plămâni. A descoperit boala în urmă cu mai bine de un an și a luptat cât a putut”, ne-a dezvăluit sursa, asigurându-ne că artista nu a avut aceeași boala cu Ileana Ciuculete, cântăreața de muzică populară care s-a stins și ea anul acesta.

Citeşte şi JALE în familia Denisei Manelista. Ce vor face rudele acesteia de ziua de naştere a artistei

Din păcate, cancerul ovarian este deseori greu de depistat la timp și tratat. În România, două mii de cazuri noi apar în fiecare an.