Denisa şi-a sunat tatăl înainte să moară! Ce l-a rugat pe părintele său

Starea de sănătate a tatălui Denisei Manelista nu este deloc bună. Acesta a suferit cumplit după ce s-a aflta că fiica sa s-a îmbolnăvit.

26 iul. 2017, 10:43
Denisa şi-a sunat tatăl înainte să moară! Ce l-a rugat pe părintele său

Denisa Manelista a lăsat în urma ei o familie îndurerată și multă suferință.De altfel, tatăl ei a sufeit o depresie după ce a aflat că fiica lui era grav bolnavă, după cum a afirmat un vecin de-al acestuia în cadrul unui interviu pentru Antena Stras.

„E un băiat cuminte, s-a axat mult pe muncă. De când s-a îmbolnăvit Denisa a intrat într-o depresie urâtă de tot.Nu mai vorbea cu nimeni. A păţit un atac cerebral că are gura strâmbă. Îi simţim durerea sufletească”, a afirmat vecinul respectiv.

Înainte să se stingă din viaţă, Denisa a ţinut să îi audă vocea tatălui său, pentru ultima dată. Aceasta a încercat să îl liniştească pe bărbat şi i-a spus să nu mai plângă. A menţionat că ea este în regulă şi împăcată cu tot ce i se întâmplă.

Artista şi-a rugat părintele să nu fie trist, să fie tare şi să aibă grijă de el şi de bunică, iar spre sfârşit, i-a transmis că îl iubeşte foarte mult, scrie wowbiz.ro. Emilian Răducu este distrus şi nu poate crede că fata lui s-a dus atât de tânără. ,,Tată, te rog să nu mai plângi şi să fii tare. Trebuie să ai grijă de tine şi de bunica, eu sunt împăcată cu tot ce mi se întâmplă şi voi trebuie să fiţi la fel. Te iubesc mult!”, au fost ultimele cuvinte pe care Denisa i le-a adresat tatălui său.