Descoperă cele mai interesante, utile şi haioase ştiri din zona pariurilor online şi a sportului

Fie că te interesează să afli diverse știri din industria globală sau locală de jocuri de noroc sau că ești în căutarea unor articole educative, ponturi, glume și pamfleturi sau actualități sportive, cele mai interesante știri despre pariuri online se găsesc pe PariuriX.com – site-ul comunității pariorilor din România. Iată câteva dintre ultimele știri publicate pe cel mai apreciat site dedicat pariurilor sportive și jocurilor de noroc de la noi din țară:

RomaniaTV.net
06 iul. 2017, 11:18

Știai că în Portugalia tocmai s-a licențiat cea de-a treia casă de pariuri online? Da, piața de pariuri online din Portugalia a început să fie reglementată în 2016, însă numai câțiva operatori au acceptat condițiile comisiei SRIJ. Sistemul de impozitare al operatorilor în Portugalia este variabil, având praguri de impozitare cuprinse între 8 și 16% pentru pariuri sportive, respectiv 15% și 30% pentru jocurile de cazinou. Dacă ți se părea că noi avem acces la puține case de pariuri online (15 la număr în acest moment), cred că acum ești bucuros că trăiești în România!

Gândește-te că situația este și mai absurdă în țara în care își găsește originile fostul președinte al Statelor Unite, Barack Obama. Președintele Kenyiei tocmai a semnat o lege prin care a majorat rata impozitului pe care trebuie să o plătească operatorii de jocuri de noroc la 35%, în condițiile în care inițial propusese o cifră absolut incredibilă, și anume 50%. Interesant este că în statul african se pot plasa pariuri direct de pe telefonul mobil, fără sa fie de nevoie de un cont bancar, prin intermediul unor servicii de tip M-Pesa.

sport

2348 de persoane implicate în zona de jocuri de noroc ilegale au fost arestate între 1 și 10 iunie în Malaezia. Industria pariurilor ilegale din Asia acoperă 53% dintre pariurile la negru jucate pe glob, însă cu toate acestea, autoritățile din țările care sunt cel mai mult implicate în fenomen nu au dat semne că vor să pună capăt evaziunii fiscale. După Filipine, Malaezia a demarat o campanie agresivă împotriva infractorilor, efectuând nu mai puțin de 338 de raiduri în 10 zile. Cu toate acestea, însăși autoritățile din Malaezia au anunțat că deși aceasta a fost cea mai mare operațiune de acest gen efectuată în lume, încă mai există multe societăți care funcționează în secret în marile orașe ale țării.

sport

Numărul franțuzoaicelor care practică jocuri de noroc online a crescut cu 40% în prima parte a acestui an. În acest moment, peste 79.000 de reprezentate ale sexului frumos din Franța joacă la pariuri online, numărul lor total reprezentând 2% din totalul jucătorilor de pe online. Interesante este că respectiva creștere este aproape dublă față de cea înregistrată de noii jucători de sex masculin. Una peste alta, cifra de afaceri a industriei de jocuri de noroc online din Franța a crescut cu 23% în primele luni din 2017.

sport

Apoi, dacă te interesează să iei o pauză de la pariuri sportive și să te distrezi răsfoind glume, faze amuzante, pamfleturi, poți accesa secțiunea Pauză de pe site-ul celei mai mari și mai active comunități de pariori de la noi din țară. Printre ultimele articole regăsim știri amuzante precum:

  • Imagini unice: Ilie Dumitrescu a suferit un atac de panică în direct
  • Mutu îi închide gura lui Guriță: trei lovituri date de Dinamo pe piața transferurilor!
  • Ce a cerut Budescu pentru a semna cu Steaua. Gigi a crezut că e luat la mișto (sarmale?)
  • Burleanu s-a întâlnit cu Ferguson, Mourinho și Zidane! Ce i-au spus cei trei
  • Mititelu își face brutărie pentru Dragomir și execută silit echipa națională! Toți tricolorii trec la Craiova!

sport

În plus, pe PariuriX.com găsești și știri din sport, poker, zona de casino, dar și peste 10.000 de articole educative care te vor ajuta să devi un parior mai bun. Nu uita să răsfoiești nici ponturile specialiștilor pentru numeroase sporturi și campionate, dar și proiectele speciale populare: „Cotă 2”, „Bilet Șansă”, „Pontul Zilei”, „Biletul Zilei” și așa mai departe. Dacă te crezi inspirat și vrei să le dovedești tuturor de ce ești în stare și să pui mână și pe câștiguri garantate de până la 350 RON, participă în cadrul concursului Biletul Zilei organizat pe site-ul comunității.

PariuriX.com promovează parierea responsabilă și vă recomandă să nu jucați mai mult de 10% din veniturile lunare. Pariurile pot avea consecințe financiare și pot cauza dependență. Vă rugăm să jucați responsabil!

PariuriX.com – 18+ Site-ul este interzis minorilor – Licență Clasa II prin Decizia ONJN nr. 697/18.04.2016