Descoperire macabră în Republica Moldova. Un copil a fost împuşcat şi aruncat într-o fântână

Descoperire macabră într-un sat din Republica Moldova. Un băiat de 7 ani din Teleneşti a fost găsit înecat într-o fântână. Poliţia afirmă că acesta ar fi fost împuşcat.

20 nov. 2017, 06:55
Descoperire macabră în Republica Moldova. Un copil a fost împuşcat şi aruncat într-o fântână

Băiatul de șapte ani, cadavrul căruia a fost găsit într-o fântână din localitatea Verejeni, raionul Teleneşti, a fost împușcat. Mariana Beţivu, ofiţer de presă al Inspectoratului General de Poliţie, a declarat pentru IPN că acesta are o plagă în umărul stâng. Un minor de 14 ani este audiat în legătură cu acest caz, potrivit voceabasarabiei.md.

Se presupune că adolescentul se juca cu arma de vânătoare a tatălui său și, din întâmplare, l-a împușcat pe copil, care venise în vizită.

„Minorul de 14 ani este acum audiat ca să aflăm cum a ajuns la fântână ca să-l arunce pe cel de șapte ani şi ce s-a întâmplat până să o facă. Se ştie că nimeni altcineva nu era acasă. Încă nu e clar dacă arma era sau nu în safeu”, a spus Mariana Beţivu.

Dispariția copilului a fost anunțată seara zilei de 18 noiembrie. Salvatorii au pompat duminică apa din mai multe fântâni, iar în una din ele au găsit corpul neînsuflețit al minorului.

Citeşte şi TRAGEDIE în judeţul Neamţ. Un copil de 8 ani şi-a împuşcat MORTAL verişorul de numai 6 ani