DESCOPERIRE MIRACULOASĂ. Chipul lui Iisus Hristos a apărut pe un copac VIDEO

Mai mulţi oameni din Ialomiţa susţin că au văzut pe un pom chipul lui Iisus care plânge. Vestea s-a răspândit imediat, iar sute de credincioşi au mers să se roage la copacul cu pricina, potrivit România TV. Oamenii au povestit că minunea s-a arătat mai întâi unui şofer a cărui maşină s-a defectat lângă bătrânul pom.

28 dec. 2013, 08:27
DESCOPERIRE MIRACULOASĂ. Chipul lui Iisus Hristos a apărut pe un copac VIDEO

Copacul miraculos se află pe Drumul Naţional 2C, între localităţile Amara şi Griviţa. „În seara de Crăciun a apărut chipul lui Iisus. S-a luminat cerul, au venit pompierii, au crezut că a luat foc”, a declarat un martor.

În scurt timp, copacul de pe marginea drumului s-a transformat într-un adevărat loc de pelerinaj. Oamenii au aprins sute de lumânări, au făcut fotografii cu icoana de pe trunchi şi s-au dat pe faţă cu apa care curge din copac. „Minune mare ce-i aici, minune mare! A coborat Iisus de atâta răutate şi ne arată Dumnezeu duşmănie. Când am pus mâna acolo am simţit ceva, ca atunci cum simţi când te duci la biserică„, au spus pelerinii.

Localnicii au precizat că minunea i s-a arătat prima dată unui şofer căruia i s-a stricat maşina chiar lângă plop. „Când s-a stricat maşina, omul s-a dat jos să o repare, şi cât umbla la maşină a ieşit o flacără din copac, o lumină„, au spus oamenii.

Aceştia au spun că apariţia chipului lui Iisus este un miracol şi s-au rugat la copac minute în şir.

CITEŞTE ŞI: Unii îl găsesc pe Iisus în fructe, dar ce a descoperit un internaut este ieşit din comun