Descoperire TERIBILĂ. Cadavrul unui nou-născut, găsit la groapa de gunoi. Declaraţie ULUITOARE a mamei

Cadavrul în putrefacţie al unui nou născut a fost descoperit de o femeie în groapa de gunoi a orașului Deva. Poliţiştii cred că mama bebeluşului este o femeie pe care o rudă o reclamase în urmă cu două săptămâni că şi-a aruncat copilul la gunoi, dar la momentul respectiv nu au găsit pruncul, cu toate că suspecta mărturisise că ar fi născut copiul mort şi l-a aruncat la gunoi, într-o pungă.

RomaniaTV.net
11 mai 2015, 15:00
Descoperire TERIBILĂ. Cadavrul unui nou-născut, găsit la groapa de gunoi. Declaraţie ULUITOARE a mamei

„Căutam printre gunoaie când am văzut o pungă roşie. Am golit-o şi în ea era un nou-născut aşa că am anunţat poliţia. Era fetiţă”, a spus femeia care a găsit pruncul mort.

Citeşte şi Descoperire ÎNFIORĂTOARE în tomberon. Doi gemeni MORŢI, găsiţi de un om al străzii care căuta mâncare

Potrivit unor surse din anchetă, citate de pressalert.ro, poliţiştii au deja o suspectă, o femeie de 41 de ani din Simeria, care are acasă şapte copii şi pe care o rudă ar fi reclamat-o, în urmă cu două săptămâni, ca şi-ar fi aruncat al optulea copil la gunoi. Politiştii au început atunci o anchetă, iar mama le-a declarat că a născut acasă o fetiţă moartă şi a împachetat-o într-o pungă de culoare roşie, pe care a aruncat-o la gunoi. Anchetatorii au căutat atunci cadavrul, însă nu l-au găsit.

Citeşte şi TRAGEDIE în Braşov. Un bebeluş de opt luni a fost OMORÂT în BĂTAIE

Corpul bebeluşului descoperit în groapa de gunoi a fost ridicat de medicii legişti care vor stabili dacă bebeluşul era viu la naştere. Dacă în urma necropsiei medicii legişti vor stabili că fătul a fost născut viu, poliţiştii vor deschide un dosar penal pentru pruncucidere şi vor cere teste ADN în urma cărora se va stabili dacă este vorba despre fătul aruncat de femeia din Simeria.