DESFIGURAŢI de chirurgia estetică! Vezi cum arată cele mai NEREUŞITE operaţii GALERIE FOTO

Oamenii pot deveni obsedaţi de operaţiile estetice, drept pentru care pot apela la metode mai puţin ortodoxe, şi cu rezultate pe măsură. În exces, chirurgia estetică este aproape la fel de dăunătoare ca şi alte vicii, iar unele persoane ajung să arate de-a dreptul şocant.

RomaniaTV.net
23 aug. 2013, 08:26

Stomacul și sânii Tarei Reid

Actriţa Tara Reid a avut multe ghinioane cu chirurgia plastică. Ea s-a ales cu un stomac cu „riduri” și sâni asimetrici, probleme care au fost rezolvate în 2006, potrivit HuffingtonPost.

Femeia cu „un singur sân” după mărirea bustului

Când Dinora Rodriguez, în vârstă de 40 de ani, a optat pentru o operație de mărire a sânilor, ea nu se aştepta la un rezultat atât de infiorător. Sânii ei au rămas practic lipiţi între ei, dând impresia de „uniboob”.

Femeia care nu îşi poate închide ochii după chirurgia plastică

O femeie New Jersey şi-a dat în judecată medicul, după ce şi-a dat seama că nu îşi mai poate închide complet ochii după o procedură cosmetică, potrivit CBS.

Schimbătoarea Courtney Love

Un lifting facial și injecții în buze i-au făcut faţa să nu mai fie simetrică.

Femeile care şi-a injectat ulei de gătit în faţă

În 2008, o femeie coreeană dependentă de chirurgie plastică şi-a injectat ulei de gătit în față. După ce povestea lui Moiku a ţinut prima pagină a ziarelor din întreaga lume, oamenii au trimis donații pentru a o ajuta să-şi reducă reducă dimensiunea feţei.

Femeia care a murit după implanturi ilegale în fund

Claudia Aderotimi, în vârstă de 20 de ani, a murit după ce a primit un implant ilegal în fese într-o cameră de hotel din Philadelphia. Studenta britanică credea că astfel şi-ar putea începe cariera hip-hop.

Citeşte şi Femeia Barbie are o „soră geamănă”. „Păpuşile” seamănă ca două picături de apă

Femeia care şi-a injectat grăsime de vită în faţă

O femeie de 63 de ani, dependentă de chirurgie plastică, a murit după injectarea de grasime de vită încălzită jurul gurii si bărbiei. Janet Hardt a murit de la o infecție bacteriană care i-a slăbit colonul.

Femeia cu buzele umflate de patru ori faţă de dimensiunea originală

Laura Summers, în vârstă de 27 de ani, s-a trezit după o operaţie cu injecţii în valoare de 200 de euro în buze şi s-a îngrozit. Buzele ei au ajuns să fie de patru ori mai mari faţă de dimensiunea lor originală.

Summers a cheltuit peste 60.000 de lire sterline pe proceduri de chirurgie plastică, dar a decis să oprească după această experienţă.