Detalii noi ies la iveală în cazul triplei crime din Călăraşi! Incredibil ce făcea ucigaşul în timp ce îşi măcelărea mama

Dan Alexandru, criminalul din Călăraşi care şi-a măcelărit familia ce l-a crescut 15 ani, vorbea cu iubita la telefon în timp ce comitea crimele. Detaliile incredibile au ieşit la iveală după audieri. Băiatul împreună cu alţi doi prieteni au intrat în casa bătrânilor după bani şi bijuterii. 

14 nov. 2018, 09:39
Detalii noi ies la iveală în cazul triplei crime din Călăraşi! Incredibil ce făcea ucigaşul în timp ce îşi măcelărea mama

Înainte de a comite crima, tânărul s-a întâlnit cu alţi doi prieteni au fumat substanţe interzise, apoi au mers acasă şi au băut o sticlă de vin. Planul său era să fure toţi banii din casa părinţilor şi să plece cu maşina în lume.

Prietenii lui povestesc că, în momentul în care îşi omora mama, vorbea cu iubita la telefon şi îi spunea acesteia că vrea să o vadă.

După ce şi-a măcelărit întreaga familie, Dan împreună cu încă un prieten care a asistat la întreaga scenă a furat maşina aflată în faţa casei şi a fugit. Au fost prinşi la scurt timp de poliţie, iar judecătorii i-au arestat pentru 30 de zile. 

Doi bătrâni octogenari, un bărbat de 82 de ani. Nicu Popescu, și soţia lui de 80 de ani, Tudora, și fiica lor de 58 de ani, Vasilica, au fost uciși, luni noapte, în casă, prin înjunghiere.

Dezvăluiri cumplite în cazul triplei crime de la Călăraşi. O familie întreagă a fost măcelărită pentru 50 de lei şi o pereche de cercei