Dezvăluiri BOMBĂ despre moartea patronul clubului Skin din Iaşi. Prietenii sunt ŞOCAŢI

Cristian George Barbulescu, patronul clubului Skin din Iaşi, a murit la doar 41 de ani. Boala care l-a ucis a fost cancerul, insa apropiatii lui spun ca desi avea unele simptome, incerca mereu sa se trateze cu pastile slabe si sa puna totul pe baza noptilor nedormite si pe stres.

02 iun. 2017, 16:10
Dezvăluiri BOMBĂ despre moartea patronul clubului Skin din Iaşi. Prietenii sunt ŞOCAŢI

Cristian George Barbulescu suferea de cancer la stomac, iar cand a ajuns la medic avea metastaze in tot corpul. Medicii nu au mai putut face nimic pentru el spunand ca este un caz „depasit”. Practic boala i-a cuprins tot corpul si l-a „macinat” pe interior, scrie BZI.

Patronul unui cunoscut club de fiţe a murit la doar 41 de ani

In ultimul timp, Cristian Barbulescu se simtea tot mai rau si a decis sa ceara ajutorul medicilor. A fost operat si a beneficiat de cel mai bun tratament, insa eforturile medicilor au fost in zadar. A facut chimioterapie, radioterapie, dar nimic nu l-a mai ajutat. Prietenii afaceristului, care au dorit sa vorbeasca sub protectia anonimatului au spus ca Barbulescu era de nerecunoscut.

Apropiatii lui Cristian Barbulescu spun ca de-a lungul timpului s-a confruntat cu probleme financiare apeland chiar si la camatari. A fost de multe ori pus sa plateasca sume enorme dupa ce a luat bani de la diferiti interlopi. Stresul ar fi fost unul dintre principalii factori care l-au afectat pe afacerist.

„Cristi nu spunea niciodata ca are probleme sau ca il doare ceva. Era omul care tinea in el totul doar ca sa te faca sa te simti bine. Este o mare pierdere pentru noi toti, cei care l-am cunoscut”, a spus unul dintre prietenii lui Barbulescu.