Dezvăluiri. Ce s-a întâmplat cu Nicoleta Luciu: „Am renunţat la viaţa de divă şi acum…”

Nicoleta Luciu a renunţat la viaţa de divă şi s-a retras din lumina reflectoarelor la Miercurea Ciuc, acolo unde s-a transformat total.

29 dec. 2017, 06:59
Dezvăluiri. Ce s-a întâmplat cu Nicoleta Luciu: „Am renunţat la viaţa de divă şi acum…”

Nicoleta Luciu a renunţat la lumina reflectoarelor pentru a se dedica vieţii de familie. Au trecut aproape trei ani de când fostul „iepuraş” Playboy a părăsit Bucureştiul pentru a se muta la Miercurea Ciuc, împreună cu soţul şi cei patru copii. 

Nicoleta a dezvăluit cum s-a schimbat viaţa ei de când a plecat din Bucureşti.

Fotomodelul a spus că este într-o alergătură continuă, iar viaţa cu patru copii nu este deloc uşoară, mai ales că se ocupă singură de ei.

„Am petrecut Crăciunul acasă, cu cei mici. Am renunţat la viaţa de divă şi acum eu sunt ocupată toată ziua cu cei mici. Alerg dintr-o parte în alta, ca să fiu sigură că ei ajung la timp la toate activităţile pe care le au. Da, mă ocup singură de ei. Bine, am un băiat care mă mai ajută atunci când programele lor se suprapun şi îl mai ia pe unul, îl mai duce pe altul… atunci când soţul meu nu poate nici el. Da, au toţi patru activităţi diferite. Fetiţa merge la patinoar, balet şi tenis. Băieţii cei mici merg la tenis şi hochei. Iar Zsolt jr. merge la tenis şi fotbal. Încercăm să-i implicăm cât mai mult în activităţi sportive şi să-i ţinem departe, pe cât se poate, de tablete/telefoane etc”, a declarat Nicoleta Luciu, potrivit cancan.ro.

Nicoleta Luciu bătuse palma cu Antena 1 pentru a participa la reality-showul „Asia Express”, dar s-a retras în ultimul moment, motivul fiind copiii.

„Mi-am dat seama că nu pot să îmi las copiii atât de mult timp singuri. Ei au crescut acum, au foarte multe activităţi extraşcolare şi trebuie să le fiu alături. Sora mea nu a mai vrut să meargă, pentru că nu m-am dus eu”, a declarat Nicoleta Luciu.

Nicoleta Luciu este mama a patru copii, Zsolt Jr. si tripleţii Kim , Kevin si Karoly. Vedeta este căsătorită cu Zsolt Csergo. Ea a fost iepuraş Playboy, dar şi Miss România 1999.