DEZVĂLUIRI CUTREMURĂTOARE ale unei cercetătoare despre arhiva SIPA: E iadul acolo. Sunt toate păcatele omeneşti

Arhiva SIPA a devenit unul din subiectele principale de pe agenda publică a ultimelor zile. În timp ce unii cer desecretizarea totală a arhivei, alții cer arderea ei din cauza eventualelor informații grave pe care aceasta le-ar conține. O fostă cercetătoare acreditată la CNSAS, Luminița Corneanu, spune ce ascunde arhiva SIPA.

22 mai 2017, 16:05
DEZVĂLUIRI CUTREMURĂTOARE ale unei cercetătoare despre arhiva SIPA: E iadul acolo. Sunt toate păcatele omeneşti

„Cel mai bun cunoscător al Arhivei CNSAS pe care îl ştiu e ferm împotriva desecretizării acesteia”, spune Luminiţa Corneanu pe Facebook.

Cel mai bun cunoscător al arhivei SIPA pe care îl ştiu e ferm împotriva desecretizării acesteia. Ca fost cercetător acreditat la CNSAS, pot să va spun şi de ce: Pentru că acolo, doamnelor şi domnilor, e iadul.

Toate păcatele omeneşti: ura, delațiunea, invidia, amantlâcuri, trădări, avariția, minciuna. Sunt oameni filmați în timpul actului sexual desfăşurat într-o cameră de hotel, sunt transcrieri a sute de zile si nopți de discutii din dormitorul câte unui om, tot, tot. Sute de mii de vieți private scurmate.

Şi mai mult decât atât: instrumentarea acestor scurmări în mod deliberat, pentru a frânge conştiințe. Se chema, in termenii vremii, „influențarea pozitivă” a celui vizat”, conchide Luminiţa Corneanu, cercetător.

Citeşte şi: Klaus Iohannis, despre publicarea numelor care au accesat arhiva SIPA: Mi se pare o iniţiativă interesantă