Dezvăluiri halucinante din cantonamentul Stelei. Denis Alibec a primit permisiunea să joace poker bani

Surse din interiorul FCSB, citate de Gazeta Sporturilor, afirmă că Denis Alibec ar fi cerut voie de la conducere să poată juca poker pe bani în cantonamentuld e la Berceni, iar atacantul a şi primit acceptul.

20 apr. 2017, 07:53
Dezvăluiri halucinante din cantonamentul Stelei. Denis Alibec a primit permisiunea să joace poker bani

Venirea lui Denis Alibec la FCSB a schimbat inclusiv Regulamentul de ordine interioară al vicecampioanei. Reghecampf și Mihai Stoica îi fac toate poftele atacantului de 26 de ani și au închis ochii la una dintre doleanţele fostului campion al României cu Astra, fără ca patronul echipei să afle, după cum scrie Gazeta Sporturilor.

Dacă în mandatele precedente ale lui Reghe la FCSB jocurile de noroc erau interzise în cantonament, iar amenzile erau destul de grase dacă fotbaliștii erau prinși în fapt, acum lucrurile s-au schimbat radical. Stafful a cedat rugămintilor lui Alibec și le permite fotbaliștilor să joace uneori, chiar in cantonament, poker pe bani.

Totuşi, acest lucru este interzis de Codul Penal: „Organizarea sau îngăduirea jocurilor de noroc pentru public, fără autorizare, se pedepsește cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă. Cu aceeași pedeapsă se sancţionează organizarea sau îngăduirea în mod obișnuit a jocurilor de noroc, într-o casă particulară, în scopul de a realiza foloase materiale„.