Dezvăluiri în premieră în cazul elevei violate. Mărturii cutremurătoare ale părinţilor VIDEO

Mărturii in premieră în cazul elevei violate de şapte băieţi, într-o localitate din Vaslui. Părinţii fetei spun că violatorii au încercat să îi cumpere, iar infractorii au sfidat pe toată lumea în timpul procesului. Magistraţii au dat însă decizii mai mult decât controversate în cazul lor, decizii care au revoltat o ţară întreagă. Peste o sută de mii de români au semnat o petiţie pentru arestarea violatorilor

21 iul. 2015, 14:01
Dezvăluiri în premieră în cazul elevei violate. Mărturii cutremurătoare ale părinţilor VIDEO

Familiile violatorilor au încercat să cumpere cu bani tăcerea fetei. Văzând că nu reuşesc personal, ei au încercat să o convingă prin intermediari să renunţe la plângere. „Nu acceptăm nimic. Zice că au şcoli de terminat, viitorul în faţă. Şi a mea are viitor în faţă„, spune mama fetei. Tatăl fetei spune că una dintre familii i-a oferit 200 de milioane de lei.

Citeşte şi Mesajul ÎNFIORĂTOR postat de unul dintre violatorii fetei din Vaslui

Cu un tată de-al lor am făcut armata cu el şi a venit la mine A zis că să se împace. Dacă vrea ca să îi ierte, îi dă vreo 200 de milioane, numai să retragă plângerea. Şi asta a fost. Şi finul a zis că nu„, a spus şi naşul fetei.

Citeşte şi Eleva violată din Vaslui vrea să plece din ţară. Se teme de violatori

Violatorii au fost lăsaţi în libertate însă nu au arătat însă că s-ar căi, dimpotrivă.