DEZVĂLUIRI ULUITOARE despre directoarea bătăuşă de la o grădiniţă din Capitală VIDEO

Dezvăluiri scandaloase au ieşit la iveală în cazul directoarei de la grădiniţa din Capitală care-i bătea pe copii. Femeia avea datorii la părinţii micuţilor. Ea i-a pus să-şi facă credite pe numele lor şi să-i dea ei banii, iar apoi nu şi-a mai plătit ratele. Cei care fac mărturiile scandaloase sunt vecinii din cartierul Cotroceni. Materialul a fost filmat cu camera ascunsă de jurnaliştii România TV.

29 mart. 2016, 12:39
DEZVĂLUIRI ULUITOARE despre directoarea bătăuşă de la o grădiniţă din Capitală VIDEO

O apuca nebuneala, ştiu. Intra alături, îşi lua ţigări şi pâine pentru copii. Eu nu cred că era sănătoasă. Cu absolut toată lumea se certa. Dacă unul se oprea… dacă vecina zicea ceva… Era o fire de soiul ăsta, mai… Cine i-a dat aprobare să funcţioneze şi să lucreze cu copiii?„, a spus o vânzătoare.

Oamenii din cartier spun că directoarea de grădiniţă i-a pus pe părinţii micuţilor să se împrumute la bănci pentru ea.

Citeşte şi Noi plângeri împotriva directoarei bătăuşe de la grădiniţă

Are datorii. De exemplu, cineva a avut fetiţa la grădiniţă, aici şi a făcut un credit la bancă pentru ea. Şi bineînţeles că nu l-a plătit. Şi asta trebuie să-l plătească. În loc să plătească, pleca prin străinătate. Se plimba. Vă daţi seama că întreagă la minte n-a fost„, a mai spus femeia.

Vecinii se miră că timp de 14 ani nicio autoritate nu s-a întrebat dacă grădiniţa privată de lângă ei funcţionează legal.

Nu mai e nicio mişcare. S-a închis sigur. A mers…nu ştiu…şi legal şi ilegal. Fără acte„, a spus un localnic.

Bărbatul spune că părinţii plăteau sume mari pentru a-şi înscrie copiii aici: „Cam 12 milioane de copil„, a spus acesta.

Directoarea grădiniţei este cercetată după ce ar fi bătut mai mulţi copii.

Citeşte şi Avocatul Poporului s-a sesizat cu privire la cazul copiilor agresaţi la o grădiniţă din Bucureşti