Dieta cu compot de mere. Scapă rapid de kilogramele în plus

Dieta cu compot de mere a devenit cunoscuta dupa ce Nicoleta Luciu a reusit sa slabeasca cu ajutorul ei 30 de kilograme.

RomaniaTV.net
26 aug. 2015, 09:15
Dieta cu compot de mere. Scapă rapid de kilogramele în plus

Aceasta cura de slabire este una destul de restrictiva, insa te ajuta sa dai jos rapid kilogramele in plus, in jur de 3-4 kilograme pe saptamana.

Pe parcursul acestei diete trebuie sa bei foarte multa apa, sa consumi compot de mere fara zahar, supa de pui si sa faci exercitii fizice zilnic.

Dieta cu compot de mere este foarte buna de detoxifiere, pentru ca se consuma foarte multe lichide, iar sarea este total exclusa, astfel ca nu retii apa in corp si elimini toate toxinele.

Cum se tine dieta cu compot de mere:

Mic dejun: o cana de compot de mere si la alte doua ore inca o cana. Pe parcursul zile trebuie sa bei cel putin 4 cani de compot.

Pranz: o portie de supa de pui

Cina: o portie de supa de pui. In cazul in care inca mai simti nevoia de mancare, mai poti mananca si o a treia portie de supa.

Mare atentie insa! Imediat ce ai incetat dieta, incearca sa tii un regim alimentar, care sa contina carne la gratar, iaurturi, cereale integrale si salate.

Citeşte continuarea pe Ele.ro.