Dieta cu fructe sau cum să slăbeşti rapid, în doar trei zile

Cea mai simpla modalitate prin care poti pierde kilogramele in plus este sa urmezi dieta cu fructe. Conform Jay Robb, specialist in nutritie, cu ajutorul acestui regim vei slabi doar patru kilograme in trei zile si, ba mai mult, in acest timp sistemul digestiv va fi curatat, iar metabolismul accelerat.

19 iun. 2018, 10:36
Dieta cu fructe sau cum să slăbeşti rapid, în doar trei zile

Dieta cu fructe se bazeaza pe dou doua faze, scrie lyla.ro. in prima zi, persoanele care vor adopta un astfel de regim trebuie sa bea numai shake-uri de proteine de slaba calitate, iar in cea de-a doua faza, care se intinde pe doua zile, trebuie sa manance fructe la fiecare doua ore.

Citeşte şi Dieta care îţi schimbă metabolismul: Cum se ţine şi câte kilograme slăbeşti

Cina ultimelor doua zile consta in legume crude si o portie mica de proteine slabe sau un shake cu proteine. Dieta propune un plan cu 900-1.000 de kilocalorii pe zi, cu 100-125 de grame de proteine in prima zi si 50 de grame de proteine in urmatoarele doua zile. Autorul mentioneaza ca kilogramele pierdute intr-un timp relativ scurt se datoreaza pierderii lichidelor, mai ales ca dieta este saraca in sodiu.

In timpul dietei cu fructe, Lactatele, cafeaua, ceaiul, alcoolul, sucurile, legumele gatite, grasimile si dulciurile sunt complet interzise, mai ales daca doriti ca rezultatele sa nu intarzie sa apara.
Daca alegeti sa urmati aceasta dieta, n-ar trebui sa faceti sport, intrucat organismul se va simti slabit.

De cealalta parte, insa, unii nutritionisti vorbesc si despre dezavantajele acestui regim de slabire, care nu trebuie ignorate. Potrivit expertilor, o astfel de dieta urmata mai mult de doua zile poate duce la perturbarea metabolismului si la diminuarea masei musculare.