Cupa României, surpriză uriaşă în sferturi. ACS Poli Timişoara a eliminat-o pe deţinătoarea trofeului

ACS POLI TIMISOARA a învins cu 6-5 pe CFR CLUJ, după executarea loviturilor de la 11 metri, în primul meci din sferturile de finală ale Cupei României la fotbal. După 90 de minute şi cele două reprize de prelungiri scorul era egal 0-0.

28 mart. 2017, 14:38
Cupa României, surpriză uriaşă în sferturi. ACS Poli Timişoara a eliminat-o pe deţinătoarea trofeului

CUPA ROMÂNIEI. ACS poli Timişoara este prima calificată în semifinale, după victoria nesperată (6-5, după penalty-uri) obţinută în faţa deţinătoarei trofeului, CFR Cluj.

La loviturile de la 11 metri pentru Poli Timişoara au transformat Drăghici, Fucek, Soljici, Bărbuţ, Scutaru, Neagu şi a ratat Străuţ. Pentru CFR au marcat Nascimento, Tiago Lopes, Gomelt, Omrani, Bud şi au ratat Larie şi Deac.

Poli Timişoara a evoluat cu un jucător mai puţin din minutul 49, când a fost eliminat Alin Şeroni, după un fault asupra lui Laurenţiu Rus.

 

CFR Cluj era deținătoarea Cupei României, câștigând acest trofeu pe 17 mai 2016, pe Arena Națională, după o finală cu Dinamo (2-2/ 5-4 după penalty-uri). Ardelenii au mai câștigat această competiție în 2008, 2009 și 2010.

Miercuri se joacă alte două sferturi de finală din Cupa României, CS Mioveni-FC Voluntari (ora 18.30) şi CS Universitatea Craiova-Dinamo (ora 21.30). Tabloul semifinalelor va fi completat după meciul de joi, Viitorul Constanţa-Astra Giurgiu (ora 21.00).