Dinamo şi-a prezentat antrenorul, managerul şi cel mai tare TRANSFER

Dinamo are de miercuri noi şefi şi un nou antrenor. În plus, la echipă a revenit Marius Niculae.

07 ian. 2015, 11:30
Dinamo şi-a prezentat antrenorul, managerul şi cel mai tare TRANSFER

Dinamo va fi condusă de Daniel Stanciu, fostul şef al celor de la ASA Târgu Mureş. Constantin Anghelache va rămâne, aşa cum a confirmat şi acţionarul majoritar Ionuţ Negoiţă, doar „un fel de consilier”.

„Sunt onorat de faptul că am venit la Dinamo. Nu mi-a fost greu să accept propunerea conducerii, dar am avut un sentiment bun cînd am acceptat. E o mare provocare pentru mine şi pentru noua echipa de conducere. Am găsit un club foarte bine organizat şi un club la care s-au făcut lucruri foarte bune. Vrem să readucem Dinamo în prim-planul fotbalului românesc. Putem să avem rezultate importante, dar avem nevoie de timp. E un proiect pe doi ani şi jumătate”, a declarat Daniel Stanciu la conferinţa de presă.

Mihai Teja a fost prezentat ca noul antrenor principal al echipei, Ionel Dănciulescu revine ca team manager, iar Marius Niculae a semnat un contract valabil până la vară.

„Vreau să le mulţumesc lui Ionuţ Negoiţă şi lui Daniel Stanciu pentru încredere şi pentru această şansă. Este o onoare şi o şansă mare pentru mine. Am lucrat 10 ani la Dinamo şi ştiu ce înseamnă spiritul lui Dinamo. Ştiu cît de mulţi suporteri are această echipă şi ce presiune este. Acum este un moment greu, sîntem pe locul 8, dar încercăm să facem o echipă competitivă, care să joace fotbal ofensiv şi care să obţină rezultate bune. Vrem să fim cît mai sus la finalul anului. Vom vedea în următoarele săptămâni ce posturi trebuie acoperite la Dinamo”, a afirmat Mihai Teja.

De menţionat că Daniel Stanciu şi Mihai Teja au trecut şi pe la Steaua. Stanciu a fost director sportiv pentru o scurtă perioadă, în 2013, iar Mihai Teja a lucrat ca „secund” în perioada 2007.2010, fiind adus de Gică Hagi.