DINAMO-STEAUA. Decizie SURPRIZĂ a organizatorilor înainte de DINAMO-STEAUA

DINAMO-STEAUA. Arena Națională va fi acoperită la meciul DINAMO-STEAUA din manşa a doua a semifinalelor Cupei României. DINAMO-STEAUA se joacă, joi, de la ora 20:30.

17 apr. 2014, 08:52
DINAMO-STEAUA. Decizie SURPRIZĂ a organizatorilor înainte de DINAMO-STEAUA

DINAMO-STEAUA. Organizatorii meciului DINAMO-STEAUA au luat această decizie din cauza condițiilor meteo nefavorabile. Măsura le-a picat ca o mănușă celor de la DINAMO, care anunță că va fi un spectacol nemaivăzut în România la derby-ul din această seară cu STEAUA. Deja s-au vândut peste 43.000 de bilete la DINAMO-STEAUA, dintre care 8.000 le-au fost rezervate fanilor steliști.

„Suntem pregatiti, jucatorii sunt mobilizati, suporterii ne ajuta, diseara va fi un spectacol cum nu s-a mai vazut. Jucatorilor le-a intrat in cap ca nu exista nu se poate la acest meci” a spus Cristi Bobar, directorul sportiv al „câinilor” înainte de DINAMO-STEAUA

„S-au vândut până acum în jur de 45.000 de bilete la DINAMO-STEAUA. Dintre acestea, 8-9.000 sunt ale steliştilor, în rest vor fi numai dinamovişti pe Arena Naţională”, a mai spus Bobar.

„Nu in fiecare zi e minunea de la Liberec, dar DINAMO are o echipa care joaca fotbal. STEAUA are prea multa experinta pentru a pierde aceasta calificare dupa 5-2 in prima mansa. Ne astepta un meci frumos, spre ca jucatorii selectionabili sa ne convinga ca merita sa vina la nationala si cei mai buni sa se califice in finala”, a spus antrenorul secund al naționalei, Valeriu Răchită.

„Cel mai important lucru este că DINAMO a reuşit să readucă suporterii la stadion şi veţi vedea ce va fi în tribune la meciul cu STEAUA, chiar dacă rezultatul din tur a fost cel care a fost. Suporterii noştri au pregătit şi de această dată o surpriză. Veţi vedea din nou o coregrafie extraordinară la DINAMO-STEAUA, cu mult peste ceea ce aţi văzut până acum. Bravo lor. Eu, unul, de aceea am ales să investesc în continuare la DINAMO, pentru aceşti suporteri. Situaţia clubului a fost dramatică atunci când l-am preluat şi este foarte grea în prezent, însă fanii lui DINAMO mă fac să merg mai departe”, a spus Ionuţ Negoiţă.

DINAMO-STEAUA ECHIPELE PROBABILE

DINAMO: Naumovski – Bărboianu, Ad. Popa II, D. Grigore, St. Filip – Boubacar, Elton – L Rus, V. Lazăr, D Rotariu – Bilinski. Antrenor: Flavius Stoican.

STEAUA: Tătăruşanu – Varela, Szukala, Gardoş, Latovlevici – Pintilii, Stanciu – Ad. Popa, Sânmărtean, Tănase – Piovaccari. Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.