Directoarea unei şcoli din Constanţa, acuzată că BATE şi JIGNEŞTE elevii

Doi părinţi acuză directoarea Şcolii Gheorghe Lazăr din Cornu, judeţul Constanţa, că îi bate şi îi jigneşte pe elevi, Copiii au povestit acasă că directoarea îi loveşte cu rigla la palmă atunci când e gălăgie în clasă. Inspectorii şcolari au demarat o anchetă în acest caz şi se vor face verificări la şcoală.

05 nov. 2014, 07:37
Directoarea unei şcoli din Constanţa, acuzată că BATE şi JIGNEŞTE elevii

Elevii susțin că directoarea, care le este şi învăţătoare, îi bruschează şi îi înjură în timpul orelor. Ca să facă liniște în clasă, femeia îi lovește cu rigla la palmă.

„Fetiţa mea a avut mâna ruptă de două ori, de două ori mâna dreaptă şi a lovit-o peste mână de două ori. A venit în faţa ei şi i-a tras mâna ca să o lovească”, a povestit un părinte.

CITEŞTE ŞI Elevi cu handicap, bătuţi cu SÂRMA de profesor. Dascălul, sancţionat doar cu mustrare

Doi părinți și-au retras deja copiii de la școala din Cornu. Directoarea neagă însă acuzațiile.

„Sunt in invatamant din anul 1996. Niciodata nu mi s-a intamplat niciun insident de aceasta natura”, a declarat directoarea.

Până acum nu a fost depusă nicio plângere, însă inspectorii școlari vor merge să facă verificări.

„Inspectoratul Județean Constanța a dispus începerea unei anchete la școala respectivă pentru a constata dacă acele fapte sunt reale și dacă într-adevăr doamna învățătoare i-a bătut pe respectivii elevi”, a declarat Cristina Ivan, purtător de cuvânt ISJ Constanța.