Directorul Concursului Miss America, suspendat din funcţie pentru comentarii vulgare la adresa concurentelor

Sam Haskell a fost suspendat din funcţie în urma dezvăluirilor apărute în Huffington Post. În mai multe corespondenţe electronice,  directorul companiei facea comentarii vulgare la adresa concurentelor . El trimitea unor membri ai consiliului mesaje privind foste Miss America, pe care organizatia le numeste "Forever Miss America", la adresa carora folosea injurii şi facea glume nepotrivite.

RomaniaTV.net
23 dec. 2017, 10:28

„Consiliul director al Miss America Organization a votat astăzi suspendarea preşedintelui executiv si CEO-ului Sam Haskell. Domnul Haskell a fost de acord cu decizia consiliului”, a transmis un purtător de cuvânt. In plus, el a precizat ca va fi desfăşurată o anchetă şi a asigurat că organizaţia îşi va continua misiunea de a susţine tinerele femei.

Haskell susşine că acuzaţiile sunt „neadevărate”, fără a specifica dacă se referea la articolul publicat de HuffPost. El a declarat ca este „atacat” de aproximativ un an de către două femei care au fost numite in trecut Miss America şi că stresul i-a afectat judecata. Haskell şi-a cerut scuze, spunand ca „greşeala mea este o greşeala a cuvintelor”.

Citeşte şi COŞMARUL unei concurente la Miss Univers. Poza de la care a pornit scandalul FOTO

Sam Haskell a condus Miss America Organization din 2005 si a devenit presedinte executiv in 2015.