Disneyland organizează paradă nocturnă cu Mickey Mouse la aniversarea a 60 de ani de existenţă

Parcul de distracții american Disneyland din sudul Californiei va fi deschis miercuri timp de 24 de ore și va găzdui o paradă nocturnă condusă de Mickey Mouse, dând startul evenimentelor pentru aniversarea a 60 de ani de existență. 

RomaniaTV.net
20 apr. 2015, 06:44

Inaugurat la 17 iulie 1955, parcul de distracții și complexul turistic adiacent vor prezenta spectacolul ‘Paint the Night’ — o combinație de muzică, jocuri și dansuri într-o paradă condusă de celebrul șoricel, la care vor participa toate personajele legendare create de Disney.

Povestea primului parc tematic creat de Walt Disney va fi prezentată într-un spectacol de lumini, artificii și efecte speciale.

Norma Pérez, purtătoare de cuvânt a Disneyland, a declarat pentru EFE că foarte mulți dintre cei 27.000 de angajați ai complexului recreativ și hotelier din orașul Anaheim sunt hispanici și că „mulți ocupă posturi de conducere”, informează Agerpres.

Potrivit lui Perez, cu prilejul acestei aniversări, meniurile restaurantelor vor fi pentru prima dată în limba spaniolă, la fel ca și o mare parte din informațiile transmise de rețelele de socializare.