Disperare şi imagini apocaliptice în Mehedinţi, după ploile din ultimele zile VIDEO

Două sute de oameni sunt complet izolaţi după ce două drumuri s-au prăbuşit pur şi simplu din cauza alunecărilor de teren. Şoselele erau deasupra unor mine, iar după ploile torenţiale din ultimele zile, pământul s-a surpat, iar în urmă au rămas gropi şi de 20 de metri adâncime.

RomaniaTV.net
27 mai 2016, 07:39
Disperare şi imagini apocaliptice în Mehedinţi, după ploile din ultimele zile VIDEO

În comuna Husnicioara, şoseaua a căzut în gol mai ceva ca la un cutremur devastator. Oamenii s-au uitat neputincioşi cum sub ochii lor, pâmântul s-a surpat şi s-a prăbuşit în galariile unor mine.

Sinistraţii nici nu vor să se gândească ce s-ar întâmpla în cazul unui incendiu sau al unei urgenţe medicale pentru că maşinile de intervenţie nu au nicio şansă să ajungă.

Pământul a plecat cu totul, cu copaci, cu stâlpi de înaltă tensiune şi clădiri. Autorităţile spun că cele două drumuri sunt distruse pe mai bine de jumătate de kilometru lungime. Refacerea lor este imposibilă pentru că pâmântul este instabil, iar consolidarea presupune costuri enorme. Aşa că acum trebuie să găsească o soluţie pentru construirea şoselelor pe alte terenuri.