DJ Wanda, cu ochii învineţiţi la cumpărături. Ce se întâmplă cu vedeta FOTO

Problemele se ţin scai de celebra DJ Wanda! După ce la începutul acestei toamne s-a aflat că vedeta suferă de o boală dură şi că a fost internată într-un spital din Istanbul, aceasta traversează din nou o perioadă cumplită. Recent, bruneta şi-a făcut apariţia în oraş, în buricul târgului, cu vânătăi pe faţă.

24 nov. 2017, 08:19

În urmă cu câteva zile, DJ Wanda a fost surprinsă de paparazzii într-un mall din Capitală, în timpul unei sesiuni de cumpărături, scrie spynews.ro. Aflată într-un magazin în care se comericalizau ochelari, atât de vedere, cât şi de soare, celebra femeie arăta ca după război.

Citeşte şi DJ Wanda, diagnostic crunt de la medicii din Turcia. De ce boală suferă vedeta

Aceasta prezenta vânătăi serioase în zona ochiului drept. Pentru a încerca să mascheze petele, bruneta şi-a acoperit organul vederii cu o şuviţă de păr. Ba mai mult, în încercarea de a nu-i panica pe cei din jur, diva a schiţat şi câteva zâmbete.

Cât timp s-a aflat în magazinul respectiv, DJ Wanda a luat doar de câteva ori telefonul mobil de la ureche. Oare îi povestea unui apropiat cum a ajuns să fie învineţită? A încasat vedeta vreo corecţie fizică? Nu ştim! Ceea ce ştim însă e că aceasta nu se afla în cea mai bună formă şi că semnele de pe faţa sa erau vizibile.

Citeşte şi DJ Wanda a primit rezultatele analizelor în Turcia. „Nu e bine. Sper totuşi că va fi cu happy-end….”

După ce a părăsit magazinul de ochelari, DJ Wanda şi-a continuat sesiunea de shopping. De această dată, ea a mers într-o prăvălie cu haine. Nici aici aceata nu a încheiat convorbirea telefonică.

Şi-a anunţat suferinţa pe Facebook

În timp ce alte vedete evită să vorbească despre momentele dificile pe care le traversează, DJ Wanda a vorbit deschis despre problemele sale de sănătate. Bruneta a anunţat pe Facebook că este bolnavă.