BĂTAIE la nunta lui Călin Popescu Tăriceanu. Doi dintre BĂTĂUŞI, reţinuti VIDEO

Doi dintre paparazzi care au provocat o bătaie la nunta lui Călin Popescu Tăriceanu de sâmbătă seară au fost reţinuţi pentru 24 de ore, informează România TV. Mai mulţi paparazzi au luat la bătaie un angajat de la Palatul Ghika, acolo unde s-a organizat petrecerea de nuntă. Scandalul a degenerat însă. Deranjaţi că erau filmaţi, paparazzii i-au bătut pe mai mulţi jurnalişti.

03 nov. 2013, 06:23
BĂTAIE la nunta lui Călin Popescu Tăriceanu. Doi dintre BĂTĂUŞI, reţinuti VIDEO

Doi dintre cei patru paparazzi care au provocat o bătaie la nunta fostului premier Călin Popescu Tăriceanu au fost reţinuţi, duminică dimineaţa, pentru 24 de ore. Unul dintre ei a fost purtător de cuvânt al echipei Steaua. Cei doi vor fi duşi la Parchet, unde poliţiştii vor cere mandat de arestare pentru 29 de zile.

Cei doi paparazzi reţinuţi au antecedente penale, unul dintre ei fiind condamnat definitiv pentru încălcarea Legii circulaţiei, iar celălalt primind o amendă administrativă pentru lovire, au declarat surse din Poliţie, potrivit Mediafax.

Audierile în acest caz se desfăşoară cu mare dificultate greu, pentru că paparazzii nu vor să recunoască agresiunile pe care le-au produs.

Întregul scandalul a început atunci când un paparazzi l-a lovit în cap cu o sticlă pe unul dintre angajaţii de la Palatul Ghika, acolo unde a avut loc petrecerea de nuntă a lui Călin Popescu Tăriceanu. Iniţial, reprezentantul Palatului Ghika a încercat să mascheze agresiunea.

După miezul nopţii, totul a degenerat. Deranjat că unul dintre operatori a filmat scandalul, doi paparazzi care băuseră au sărit la bătaie. Au tăbărât cu pumnii asupra cameramanilor. Unul dintre cameramanii bătuţi a rămas fără dinţi.

Poliţiştii au venit la faţa locului, dar i-au potolit cu greu pe agresori. Patru paparazii au fost duşi la secţia 7 de Poliţie, pentru audieri. La secţia de poliţie au ajuns, pentru declaraţii, şi jurnaliştii care au fost martori la bătaie, dar şi angajatul de la Palatul Ghika.

Cameramanul agresat a avut nevoie de asistenţă medicală.