Doi poliţişti, răniţi după ce un şofer băut a intrat în plin în autospecială. Bărbatul a fost arestat

Doi poliţişti din judeţul Cluj au fost răniţi, după ce un şofer băut a intrat cu maşina pe contrasens şi a lovit autospeciala de poliţie. Miercuri, conducător auto a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce fusese reținut 24 de ore de către polițiști pentru conducere sub influența alcoolului.

22 oct. 2015, 13:31
Doi poliţişti, răniţi după ce un şofer băut a intrat în plin în autospecială. Bărbatul a fost arestat

Marţi, pe 20 octombrie, în jurul orei 23:30, un bărbat de 25 de ani din Aghireșu, judeţul Cluj, în timp ce conducea un autovehicul pe DJ 108 C, pe fondul consumului de alcool, ar fi pătruns pe contrasens, intrând astfel în coliziune cu o autospecială de poliţie, scrie monitorulcj.ro.

Accidentul s-a soldat cu rănirea ușoară a conducătorului autovehiculului care circula regulamentar, precum și a pasagerului din dreapta.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a reieșit că avea o alcoolemie de peste 1.00 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar în urma prezentării acestuia în fața magistraților, a fost dispusă măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Citeşte şi Tragedie în judeţul Bihor. O femeie a murit şi alte trei persoane sunt în stare gravă