DOLCE SPORT LIVE VIDEO SIMONA HALEP-EKATERINA MAKAROVA ONLINE INDIAN WELLS

DOLCE SPORT LIVE VIDEO SIMONA HALEP-EKATERINA MAKAROVA ONLINE INDIAN WELLS. Halep se află în prezent la turneul de la Indian Wells, acolo unde va juca în turul III cu Ekaterina Makarova, luni dimineață, după ora 6:30, ora României.

13 mart. 2016, 20:14
DOLCE SPORT LIVE VIDEO SIMONA HALEP-EKATERINA MAKAROVA ONLINE INDIAN WELLS

DOLCE SPORT LIVE VIDEO SIMONA HALEP-EKATERINA MAKAROVA ONLINE INDIAN WELLS. Simona Halep, locul 5 WTA, cap de serie numărul 5 şi deţinătoarea trofeului, va evolua luni dimineaţă, nu mai devreme de ora 06.30, în turul trei la Indian Wells, unde o va întâlni pe Ekaterina Makarova, locul 32 WTA şi cap de serie numărul 30.

LIVE VIDEO AICI

Simona Halep – Ekaterina Makarova, live video la Indian Wells

Simona Halep va evolua în ultimul meci de pe terenul central, iar disputa va începe după finalul întâlnirii de pe tabloul masculin dintre Rafael Nadal şi Gilles Muller, programată nu mai devreme de ora 05:00.
Simona Halep – Ekaterina Makarova . “Mă aştept la un meci greu. O cunosc, este destul de bună şi e o jucătoare de mâna stângă, deci nu este uşor să joci împotriva ei. Dar acum sunt încrezătoare, mă bucur pentru timpul petrecut pe teren şi mă simt pregătită să joc cât mai multe meciuri”, a recunoscut Simona Halep.

Simona Halep – Ekaterina Makarova . Cele două jucătoare s-au întâlnit în trei rânduri până acum şi Halep conduce cu 2-1.Simona Halep s-a impus în sferturile ediţiei din 2013 a turneului de la New Haven, cu 6-1, 7-6, dar reprezentanta Rusiei s-a revanşat în 2015, în sferturile de la Australian Open, după un categoric 6-4, 6-0.

Simona Halep – Ekaterina Makarova . Ultima întâlnire dintre cele două a avut loc în februarie 2015, tot în sferturi, dar la Dubai, acolo unde numărul 5 WTA a trecut de Makarova în 3 seturi, 6-3, 1-6, 7-5. Halep a şi câştigat turneul, după o finală contra Karolinei Pliskova (6-4, 7-6).

Simona Halep – Ekaterina Makarova . Duminică seară va evolua şi Monica Niculescu, care se va duela cu Agnieszka Radwanska, tot în turul 3. Partida a fost programată prima pe terenul al doilea şi va debuta la ora 21:00 (ora României). De la aceeaşi oră va avea loc meciul de dublu dintre Tecău/Rojer și Kubot/Matkowski, programat pe terenul 5.

Partida dintre Simona Halep şi Ekaterina Makarova va putea fi urmărită în format LIVE VIDEO STREAM AICI sau AICI

Meciul dintre Halep şi Makarova este ultimul programat duminică seară la Indian Wells (luni dimineaţă în România) pe terenul 1.

Halep şi Makarova s-au mai întâlnit de trei ori până în prezent, românca fiind în avantaj, scor 2-1. În sferturile de finală ale ediţiei din februarie trecut a turneului de la Dubai, Halep a câştigat cu 6-3, 1-6, 7-5, după ce cu o lună înainte pierduse în faţa rusoaicei, cu scorul de 4-6, 0-6, în sferturile de finală ale turneului Australian Open. Românca a câştigat şi prima partidă pe care ele au disputat-o, scor 6-1, 7-6 (6), în sferturile de finală ale turneului de la New Haven.

În programul de duminică, de la Indian Wells, figurează şi Monica Niculescu, care va evolua în primul meci de pe terenul 2, de la ora 20.00, în turul trei, cu poloneza Agnieszka Radwanska, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 3.

Niculescu şi Radwanska s-au mai întâlnit de trei ori, scorul fiind de  2-1 pentru poloneză. Radwanska a câştigat ultima lor partidă, cu 7-5, 6-1, disputată, la 23 februarie, în optimile de finală ale Qatar Open. Românca s-a impus anul trecut, în semifinalele turneului de la Nottingham, scor 5-7, 6-4, 6-0. Cu scorul de 6-4, 6-2 pentru sportiva aflată acum pe locul 3 WTA s-a încheiat primul meci pe care ele l-au jucat, în 2009, în primul tur al turneului de la Linz.

Tot în primul meci, dar pe terenul 5, de la ora 20.00, va evolua şi perechea Horia Tecău/Jean-Julien Rojer (România/Olanda), cap de serie 1, care va întâlni în runda inaugurală cuplul polonez Lukasz Kubot/Marcin Matkowski.

DOLCE SPORT LIVE VIDEO SIMONA HALEP-EKATERINA MAKAROVA ONLINE INDIAN WELLS.  Anul trecut a fost unul dificil pentru Simona Halep, 24 de ani, aceasta câștigând trei turnee la începutul de an, Shenzen, Dubai și Indian Wells. Ulterior însă a avut evoluții slabe, nereușind să repete rezultatele din 2014.

Acum, după un început slab de an, românca dă semne de revenire și a vorbit despre motivele căderii din 2015.

„Anul trecut a fost multă presiune. Nu am putut gestiona bine momentul. Voiam prea mult să îmi iasă totul bine și să câștig toate meciurile.

Dacâ gândești așa, nu mai poți juca tenis. Este o mare greșeală. Nu mă puteam antrena și după 10 minute eram foarte obosită. M-am speriat puțin și mi-am pierdut concentrarea. Acum mă simt bine și vreau să uit totul”, a spus Halep, potrivit Mediafax.

„Sper să rămân în top 10 cât mai mult timp, dar este greu. Din spate vin multe jucătoare puternice”
Simona Halep

DOLCE SPORT LIVE VIDEO SIMONA HALEP-EKATERINA MAKAROVA ONLINE INDIAN WELLS. ”Am reușit victoria și să mă simt mult mai bine … A fost primul meci, primul tur (Halep a intrat direct în turul al doilea, n. red.). Vom vedea cum va fi în tururile următoare … Deoarece nu e ușor, dar e bine că am putut face acest prim pas”, a spus Halep după meci, citată de site-ul oficial al turneului.

„O iau ca pe un lucru pozitiv, voi da tot ce am mai bun pentru a munci zi de zi și voi lua fiecare zi de meci ca pe una normală”, a mai spus Halep, campioana en titre la Indian Wells.

Românca o poate întâlni în sferturi pe Serena Williams, principala favorită și liderul mondial, care a trecut lejer de germanca Laura Siegemund, cu 6-2, 6-1, în alt meci din turul secund.

Simona Halep o va înfrunta în turul al treilea pe rusoaica Ekaterina Makarova (27 ani, 32 WTA), care a trecut cu 6-4, 6-4 de Lucie Hradecka (Cehia).

Halep și Makarova s-au confruntat de trei ori, iar jucătoarea din Constanța conduce cu 2-1 la meciurile directe. Simona Halep a câștigat primul meci în 2013, la New Haven, în sferturi, cu 6-1, 7-6 (6), Makarova s-a impus în 2015, la Australian Open, în sferturi, cu 6-4, 6-0, după care Simona a învins la Dubai, în sferturi, cu 6-3, 1-6, 7-5.

Halep se află în prezent la turneul de la Indian Wells, acolo unde va juca în turul III cu Ekaterina Makarova, luni dimineață, după ora 6:30, ora României.

DOLCE SPORT LIVE VIDEO SIMONA HALEP-EKATERINA MAKAROVA ONLINE INDIAN WELLS

Venus Williams (35 ani), care a revenit la Indian Wells după o absență de 15 ani, a fost învinsă neașteptat de japoneza Kurumi Nara, cu 6-4, 6-3.

Sora sa mai mare, Serena, principala favorită a turneului, a trecut fără probleme de germanca Laura Siegemund, cu 6-2, 6-1.

Alți capi de serie care au părăsit turneul sunt Svetlana Kuznețova (N. 16), Andrea Petkovic (N. 22), Madison Keys (N. 23), Anastasia Pavliucenkova (N. 24), Kristina Mladenovic (N. 27), Sabine Lisicki (N. 29).

Rezultatele de vineri, din turul al doilea:

Serena Williams (SUA/N.1) — Laura Siegemund (Germania) 6-2, 6-1 
Iulia Putințeva (Kazahstan) — Kristina Mladenovic (Franța/N.27) 6-4, 6-4 
Katerina Bondarenko (Ucraina) — Anastasia Pavliucenkova (Rusia/N.24) 6-2, 6-7 (1/7), 6-4 
Lesia Țurenko (Ucraina) — Sara Errani (Italia/N.15) 6-4, 6-3 
Kurumi Nara (Japonia) — Venus Williams (SUA/N.10) 6-4, 6-3 
Barbora Zahlavova-Strycova (Cehia) — Andrea Petkovic (Germania/N.22) 5-7, 6-4, 7-5 
Ekaterina Makarova (Rusia/N.30) — Lucie Hradecka (Cehia) 6-4, 6-4 
Simona Halep (România/N.5) — Vania King (SUA) 6-1, 6-1 
Agnieszka Radwanska (Polonia/N.3) — Dominika Cibulkova (Slovacia) 6-3, 3-6, 7-5 
Monica Niculescu (România/N.32) — Heather Watson (Marea Britanie) 6-4, 2-6, 6-2 
Jelena Jankovic (Serbia/N.19) — Carina Witthoeft (Germania) 6-1, 6-3 
Coco Vandeweghe (SUA) — Svetlana Kuznețova (Rusia/N.16) 6-4, 6-3 
Iaroslava Șvedova (Kazahstan) — Lucie Safarova (Cehia/N.11) 6-3, 6-4 
Nicole Gibbs (SUA) — Madison Keys (SUA/N.23) 6-3, 6-3 
Johanna Larsson (Suedia) — Sabine Lisicki (Germania/N.29) 5-7, 6-4, 6-2 
Petra Kvitova (Cehia/N.8) — Danka Kovinic (Muntenegru) 6-3, 4-6, 7-6 (7/5)