Doliu în presă, un jurnalist apreciat a murit în stradă, la doar 42 de ani. El a refuzat ajutorul medicilor

Andrei Şandor, un jurnalist extrem de apreciat a murit în stradă, la doar 42 de ani. Bărbatul, care era redactor-șef la cea mai cunoscută publicație din Bihor, i s-a făcut rău pe stradă, iar o ambulanță a intervenit urgent. Jurnalistul a refuzat să fie dus la spital și câteva zeci de minute mai târziu i s-a făcut din nou rău.

14 iul. 2018, 20:06
Doliu în presă, un jurnalist apreciat a murit în stradă, la doar 42 de ani. El a refuzat ajutorul medicilor

Potrivit ebihoreanul.ro, lui Andrei Şandor (centru) i s-a făcut rău pe stradă în cursul după-amiezii de sâmbătă. A cerut intervenţia unui echipaj al Ambulanţei, dar a refuzat transportul şi internarea la spital. Peste câteva zeci de minute i s-a făcut rău din nou, dar echipajul de Terapie Intensivă al SMURD nu a mai putut să îl salveze.

Andrei Şandor a intrat în presă în 1995, când a început să realizeze emisiuni la Radio Sonvest Oradea. A fost, pe rând, moderator, reporter şi redactor-şef al postului până în 2004. Timp de un an, între 1996 şi 1997, a realizat o emisiune la Radio Bocage din Moulins, Franţa.

Jurnalistul a lucrat ca editorialist al cotidianului Jurnal Bihorean, ca redactor-şef al publicaţiei online contrastonline.ro şi apoi pentru portalul bihorştiri.ro.

Andrei Şandor era tatăl unui adolescent de 14 ani.