DOLIU în România, infarctul i-a fost fatal: „Am primit cu tristeţe vestea decesului”

Lumea politică este în doliu. La aproape trei ani distanță de la moartea lui Bogdan Medrea, o nouă nenorocire s-a abăutut asupra familiei.

24 nov. 2018, 13:57

Tatăl regretatului arbitru a murit în cursul zilei de vineri. Octavian Medrea era consilier local în comuna Măciuca. Un infarct i-a fost, din păcate, fatal.

Anunțul trist a fost făcut de primarul comunei Măciuca. „Am primit cu mare tristeţe vestea decesului lui Octavian Medrea chiar în timpul şedinţei de astăzi a Consilului Local. Acesta a trecut la cele veşnice la nici trei ani de la moartea fiului său, Bogdan, de la a cărui dispariţie subită a fost doarte marcat. Octavian Medrea a fost un om deosebit, dedicat sută la sută comunei şi mai mereu aproape de cetăţebi, în toţi anii în care a îndeplinit funcţia de consilier local.

Cu toţii regretăm din suflet trecerea sa în nefiinţă şi sunrem alături de familia îndoliată, căreia îi adresăm sincere condoleanţe. Dumnezeu să-l odihnească în pace”, a spus primarul comunei Măciuca, Mugur Mărcoianu.

Bogdan Medrea a murit fulgerător pe 27 ianuarie 2016. Fostul arbitru avea 44 de ani și era internat la un spital din București, însă nu a putut trece peste un atac celebral pe care l-a suferit. Totul a pornit de la o răceală care a evoluat neașteptat.

Bogdan Medrea era căsătorit și avea un băiețel de 5 ani. Fostul arbitru era și președinte la CSM Rîmnicu Vîlcea.