DOLIU în SPORT. Cristina Bojan A MURIT la doar 22 DE ANI

Lumea sportului e în stare de şoc. Cristina Bojan, care făcuse săritura în înălţime şi triplusalt, şi-a pierdut viaţa în urma unui accident rutier violent. Fosta sportivă avea doar 22 de ani.

21 oct. 2016, 15:18
DOLIU în SPORT. Cristina Bojan A MURIT la doar 22 DE ANI

Impactul a fost atât de puternic, încât Cristina Bojan a fost proiectată din autoturism.

„Un tânăr de 23 de ani, din municipiul Târgovişte, judeţul Dâmboviţa, în timp ce conducea un autoturism marca BMW, în sensul giratoriu, a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat în şanţul din partea dreaptă a direcţiei de mers”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul Alina Dinu.

După ce a fost făcut un apel la 112, la faţa locului s-au deplasat imediat mai multe echipaje ale Poliţiei, SMURD şi Serviciului de Ambulanţă Bihor, care au intervenit pentru salvarea victimelor.

Cristina Bojan a ajuns la Unitatea de Primire a Urgenţelor din Spitalul Clinic Judeţean Oradea în stare critică. Din nefericire, în cursul dimineţii de joi, fosta atletă a murit.

Poliţiştii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor şi cauzelor producerii evenimentului rutier.

„Din primele verificări, s-a stabilit că șoferul din Târgovişte nu a adaptat viteza la intrarea în sensul giratoriu”, a mai declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.

Tragicul incident s-a produs ieri seară, în jurul orei 22, pe şoseaua de centură a municipiului Oradea.