Donald Trump s-a angajat să elimine terorismul islamist

Noul președinte al Statelor Unite, Donald Trump, s-a pronunțat vineri, la Washington, pentru crearea unei alianțe globale contra terorismului islamist, care va fi 'eradicat de pe fața Pământului'.

RomaniaTV.net
20 ian. 2017, 18:39
Donald Trump s-a angajat să elimine terorismul islamist

În discursul rostit după depunerea jurământului de președinte al Statelor Unite, desfășurată în fața Capitoliului (sediul Congresului SUA), Trump a spus că în timpul administrației sale, SUA își vor consolida vechile alianțe și vor crea unele noi. Trump și-a exprimat regretul că SUA finanțează 'armatele altor țări'.

"Noi vrem ca lumea civilizată să se unească împotriva terorismului radical islamic pe care noi vrem să îl eradicăm complet de pe faţa Pământului", a declarat Trump în discursul său inaugural. El a precizat că are un plan în acest sens , dar nu a dat detalii despre creun eventual plan al SUA de anihilare a grupării jihadiste Stat Islamic.

 



 

În discursul rostit după depunerea jurământului de președinte al Statelor Unite, desfășurată în fața Capitoliului (sediul Congresului SUA), Trump a spus că în timpul administrației sale, SUA își vor consolida vechile alianțe și vor crea unele noi. Trump și-a exprimat regretul că SUA finanțează ‘armatele altor țări’.

„Noi vrem ca lumea civilizată să se unească împotriva terorismului radical islamic pe care noi vrem să îl eradicăm complet de pe faţa Pământului”, a declarat Trump în discursul său inaugural. El a precizat că are un plan în acest sens , dar nu a dat detalii despre creun eventual plan al SUA de anihilare a grupării jihadiste Stat Islamic.