Stela Popescu a murit. Dosar de MOARTE SUSPECTĂ în cazul actriţei

Stela Popescu a murit. Poliţia a deschis un dosar de MOARTE SUSPECTĂ în cazul morţii actriţei Stela Popescu, potrivit România TV. 

RomaniaTV.net
23 nov. 2017, 14:12
Stela Popescu a murit. Dosar de MOARTE SUSPECTĂ în cazul actriţei

Trupul actriței Stela Popescu a fost dus la INML pentru necropsie. Medicii urmează să stabilească cu exactitate cauza morţii actriţei.

Potrivit datelor furnizate joi de Poliția Capitalei, prin efectuarea necropsiei vor fi clarificate anumite aspecte de natură medicală.

Cercetările în cauză sunt efectuate de compartimentul „Morți suspecte” din cadrul Serviciului Omoruri, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul București, arată sursa citată.

Stela Popescu a murit, joi, la vârsta de 81 de ani. Stela Popescu a fost găsită la ora 15.50, de un echipaj SMURD, fară suflare, în propria casă. Se pare că Stela Popescu a făcut stop cardio-respirator.

Vecinii au sunat la numărul de urgenţă 112 pentru că actriţa Stela Popescu nu răspundea la uşă. La faţa locului s-au deplasat două autospeciale SMURD.

„Un echipaj de-al nostru a fost la domiciliul dumneaei, în jurul orei 15.50 şi a găsit-o fără semne vitale”, a declarat doctorul Bogdan Opriţa, coordonatorul SMURD Bucureşti, citat de Adevarul.

Citeşte şi: Stela Popescu a murit. Actriţa a fost găsită moartă în locuinţa sa