Două case, distruse într-un incendiu în Prahova

Două case din localitatea prahoveană Berceni au fost distruse, marţi după-amiază, într-un incendiu, nicio persoană nefiind rănită. Primele cercetări arată că focul ar fi fost pus intenţionat de o rudă a unuia dintre proprietarii imobilelor.

RomaniaTV.net
07 aug. 2012, 17:22
Două case, distruse într-un incendiu în Prahova

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova, Marina Dinu, un incendiu a izbucnit la două imobile din localitatea Berceni, flăcările întinzându-se pe o suprafaţă de 200 de metri pătraţi.

În urma incendiului, au fost distruse cele două case în mare parte, precum şi anexele gospodăreşti ale acestora, valoarea pagubelor ridicându-se la 400.000 de lei.

La faţa locului au intervenit pentru stingerea focului cinci echipaje de pompieri, reprezentanţii ISU Prahova estimând că valoarea bunurilor salvate, respectiv a imobilelor care ar fi putut fi afectate de flăcări, este de două milioane de lei.

Nicio persoană nu a fost rănită în incendiu.

Surse apropiate anchetei au declarat că primele cercetări indică faptul că focul a fost pus intenţionat de bunicul unuia dintre proprietarii imobilelor. Acesta, din cauza unor neînţelegeri mai vechi, ar fi provocat incendiul la una dintre case, focul extinzându-se la locuinţa din apropiere.