Două persoane au fost găsite moarte, sâmbătă, în Constanţa

Două persoane au fost găsite moarte, sâmbătă, în judeţul Constanţa. Potrivit primelor informaţii, cauza decesul ar fi frigul.

07 ian. 2017, 15:04
Două persoane au fost găsite moarte, sâmbătă, în Constanţa

Potrivit militarilor ISU Dobrogea, într-o locuinţă din Hârşova au fost descoperite două persoane, una decedată, alta inconştientă. Vecinii celor două persone au sunat la 112, intervenind militarii şi Ambulanţa, care a transportat cea de a doua persoană la Spitalul Judeţean, potrivit replicaonline.ro. Până la efectuarea necropsiei, nu se ştie exact cauza decesului. Victima găsită în locuință la Hârșova era o femeie de 79 de ani.

O altă persoană a decedat la Plopeni. Persoana în cauză a fost găsită moartă pe stradă. Şi în acest caz, se aşteaptă rezultatul necropsiei, pentru a se stabili clar cauza decesului.

De asemenea, tot de la Hârșova a fost preluată de pe stradă de către medici o altă persoană, în șoc și transportată la spital.

Judetul Constanta s-a aflat din noaptea de joi spre vineri sub cod portocaliu de viscol, iar pe parcursul zilei de vineri meteorologii au emis si o avertizare cod rosu de viscol.

Ulterior, Administratia Nationala de Meteorologie a emis o atentionare cod galben de viscol, care a fost prelungita pana duminica. Astfel, pana duminica, la ora 22.00, judetele Suceava, Botosani, Harghita, Neamt, Iasi, Sibiu, Valcea, Arges, Brasov, Covasna, Bacau Vaslui, Dambovita, Prahova, Buzau, Vrancea, Calarasi, Braila, Galati, Ialomita, Constanta si Tulcea.