Dragnea despre CExN al PSD: Va fi prezentată evaluarea Guvernului. Nu se va pune problema vreunei remanieri

Evaluarea Guvernului va fi prezentată în Comitetul Executiv Național din 29 septembrie, dar nu se va pune problema vreunei remanieri, a declarat luni președintele PSD, Liviu Dragnea.

25 sept. 2017, 16:03
Dragnea despre CExN al PSD: Va fi prezentată evaluarea Guvernului. Nu se va pune problema vreunei remanieri

„Evaluarea va fi prezentată, vom discuta pe ea, dar nu există la ora asta și nu va exista, nu se va pune problema vreunei remanieri în Guvern”, a precizat Dragnea, la finalul BPN al PSD.

Dragnea a spus că printre priorități se numără mai multe legi importante.

„La CExN o să finalizăm cred o lege importantă pe care o avem prevăzută în programul de guvernare, solicitată și așteptată de mediul economic — dacă la o societate comercială a fost cerut un document de o instituție a statului să nu mai vină altă instituție a statului să ceară același document și să meargă la cealaltă instituție a statului să-l ia de acolo. Dacă l-a dat odată, să nu mai stea, că sunt situații când vin 7 — 8 — 9 — 10 instituții cu același document și poate unele ar trebui să mai și producă ceva, să aducă venituri la bugetul de stat. Vom discuta despre legea prevenției, parteneriatul public-privat, probabil și despre codul administrativ. Sperăm să ne prezinte domnul Tudorel Toader calendarul cu legile justiției. (…) Și vom discuta și despre legea pensiilor ca să avem decizia finală, după care o să începem dezbaterea”, a detaliat liderul PSD.

Întrebat dacă există posiblitatea ca legea salarizării să fie prorogată pentru 2019, Dragnea a spus: „Cu guvernarea noastră? Exclus! Nici vorbă de așa ceva”, scrie Agerpres.