Dragnea nu va depune plângere penală în privinţa sistemului de vot din Cameră, dar nu exclude ca „ea să apară”

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, că el nu va mai depune plângere penală în problema sistemului de vot din Camera Deputaţilor, dar nu exclude, totuşi, ca o astfel de plângere să apară.

02 mart. 2016, 14:19
Dragnea nu va depune plângere penală în privinţa sistemului de vot din Cameră, dar nu exclude ca „ea să apară”

Eu nu, dar nu exclud ca ea să apară. Nu ştiu, nu pot să spun că nu va apărea, dar a fost foarte multă supărare şi este în continuare foarte multă supărare şi frustrare din partea multor parlamentari, care s-au simţit păcăliţi de acest sistem de vot viciat„, a răspuns Liviu Dragnea, întrebat dacă va mai depune plângere penală, potrivit România TV.

Liderul PSD a fost întrebat de jurnalişti ce se întâmplă cu plângerea pe care o avea în lucru deputatul PSD, Daniel Florea. ”Din acest motiv spun că nu exclud, eu nu sunt jurist”, a spus Dragnea.

Dragnea anunţa, în urmă cu două săptămâni, că PSD va depune plângere penală pentru votul la Legea defăimării şi a susţinut că ar fi existat ”o mână criminală” care a manipulat sistemul informatic, în aşa fel încât să pice legea.

Domnul Daniel Florea, acum, întocmeşte, redactează o plângere penală IN REM, pe care o va depune, mâine, la parchetul competent, o să hotărască care este acela, pentru ca procurorii să verifice urgent cine a intervenit în sistemul informatic. Reiese foarte clar că este vorba de 301 cartele, după listeningul depus, dar cineva a pus, cu mâna, ca să folosesc expresia aceasta, 315 prezenţi. Diferenţa de 14 nu există nici ca nume, nici ca şi cartele introduse (…) Cineva, o mână criminală, a pus acolo nu 301, ci 315”, anunţa Liviu Dragnea, imediat după votul din plenul Camerei Deputaţilor.