Dragoste sau carieră? Ce e mai important pentru fiecare zodie

Focalizarea exagerată pe muncă îţi poate face partenerul să se simtă ignorat. Cu toate acestea, dacă renunţi la tot pentru a-l face fericit, e posibil să pierzi oportunităţi grozave în carieră. E atât de greu de găsit un echilibru între cele două planuri?

06 nov. 2018, 10:00
Dragoste sau carieră? Ce e mai important pentru fiecare zodie

BERBEC

Berbecul are de muncit şi o va face.

S-ar putea să nu fie singur, dar este foarte înclinat spre independenţă şi ar putea foarte bine să funcţioneze de unul singur. Spiritul său antreprenorial şi motivaţia nelimitată de a-şi crea propriul drum în viaţă pot fi surse de inspiraţie pentru ceilalţi. Dar, oricine îşi doreşte să se cupleze cu el va trebui fie să ţină pasul cu el, fie să iasă din peisaj.

Citeşte şi Horoscop zilnic MARŢI 6 NOIEMBRIE 2018. Zi MARE cu dublu eveniment! Nodul Nord se mută în Rac pentru 2 ani, Uranus reajunge în Berbec!

TAUR

Taurul vrea stabilitatea financiară pe de-o parte şi o viaţă fericită acasă pe de altă parte.

De regulă, semnele de pământ tind să pună prea mult accent pe sentimente sau ataşament emoţional, dar Taurul este excepţia de la regulă. Dacă nu le poate avea pe amândouă, dorinţa pentru lucrurile materiale va fi mai puternică decât sentimentele.

GEMENI

Gemenii au nevoie de alţi oameni în viaţa lor, dar asta nu înseamnă neapărat că au nevoie de un partener.

De fapt, pentru că ei sunt atât de abili de a se alătura oricărui grup şi de a-şi ajusta atitudinea emoţională într-o clipă, oricine s-ar căsători cu ei ar putea căpăta frustrări după un timp. Ei vor aprecia un partener care este capabil să îi ţină cu picioarele pe pământ atunci când sunt acasă, dar au nevoie să iasă în lume pentru a crea legături cu o mulţime de alte persoane. Dacă viaţa lor de acasă devine prea restrictivă, ei vor pleca.

RAC

Racul va pune dragostea înaintea oricărui alt aspect al vieţii sale, pentru că zodia lui este guvernată de casă şi familie.

Pentru el, familia lor este afacerea lui. Are o nevoie spirituală de a proteja oamenii pe care îi iubeşte. Chiar şi atunci când este singur, tinde să găsească oameni de care să aibă grijă. În afara casei, alte lucruri importante pentru el sunt îngrijirea medicală, predarea şi gătitul.

LEU

Leul se aşteaptă să fie rege atât acasă, cât şi la serviciu.

El iubeşte atenţia şi lauda. Nu orice Leu vrea să fie renumit, deşi majoritatea se comportă ca şi cum ar fi deja. Dacă partenerul său îl poate face să se simtă în centrul atenţiei acasă, cu singurantă va reuşi să-şi concentreze energia pozitivă asupra relaţiei lui romantice.

Continuarea horoscopului pe eva.ro.