DRAMĂ la Cluj: O femeie a dispărut fără urmă din cauza fetiţei sale bolnave de leucemie VIDEO

O adevărată dramă se consumă la Cluj. O femeie din Bistriţa, internată cu fetiţa ei bolnavă de leucemie, a dispărut fără urmă. Rudele se tem ca femeia să nu facă un gest necugetat din disperare şi suferinţă. Medicii o supraveghează pe copilă, iar poliţiştii şi rudele o caută pe femeie în tot oraşul.

11 ian. 2015, 07:13
DRAMĂ la Cluj: O femeie a dispărut fără urmă din cauza fetiţei sale bolnave de leucemie VIDEO

Lăcrămioara suferă cumplit de când fetiţa ei, Cristina, de 12 ani a fost diagnosticată cu leucemie. De la începutul lunii decembrie, cele două s-au internat la spitalul din Cluj. Într-o noapte, fetiţa s-a simţit mai rău. A doua zi, mama a dispărut din spital şi parcă a înghiţit-o pământul, potrivit România TV.

Rudele au căutat tot timpul să o încurajeze, spunându-i că starea fetiţei se ameliorează şi că se va face bine. Femeia, însă, părea din ce în ce mai deprimată.”Ne gândim la ce e mai rău. În momente d-astea, şocurile sunt mari. Poţi să clachezi. Fetiţa o să observe că mama ei lipseşte„, a declarat Aurel Dobrican, fratele femeii.

Pe pagina ei de socializare, femeia vorbea despre lupta şi suferinţa ei. „Am obosit să duc această luptă zi de zi, ceas de ceas, să lupt mereu, am obosit să vorbesc fără să fiu ascultată, să explic fără să fiu înţeleasă. E greu…dar nu renunţ!„, a scris femeia pe Facebook.

Fetiţa femeii a fost diagnosticată cu leucemie şi este internată la Clinica de Pediatrie din Cluj-Napoca. Medicii spun că starea ei este stabilă şi că are şanse de recuperare. „Mama şi-a dat seama de o evoluţie potenţial fatală a cazului. În acest moment, fata este în stare gravă, dar stabilă. Nu este vorba de moarte cerebrală, nu este vorba despre un drum fără întoarcere. Mama trebuie să revină alături de fetiţă şi să lupte alături de ea„, a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii Cluj, Călin Lazăr.