Drama unui fost mare jucător al Stelei. Soţia lui a murit de cancer

Viorel Turcu, fost triplu campion al României, cu FC Argeş, Dinamo şi Steaua, trece printr-o mare suferinţă, soţia sa, Camelia, stingându-se fin viaţă la doar 52 de ani.

19 oct. 2015, 11:38
Drama unui fost mare jucător al Stelei. Soţia lui a murit de cancer

Viorel Turcu, fostul atacant de temut al grupărilor FC Argeş, Dinamo şi Steaua, cu care a şi câştigat campionatul, are acum, la 54 de ani, ambele picioare amputate, din cauza unor infecţii. Viaţa l-a pus din nou la încercare şi i-a mai adăugat o suferinţă, aceea de a-şi înmormânta soţia, Camelia, în vârstă de 52 de ani.

Citeşte şi Doliu la Steaua: Un fost internaţional roş-albastru a murit

Potrivit fanatik.ro, Camelia Turcu fusese diagnosticată cu cancer, iar luni, la ora 07:51, ea a încetat din viaţă la Spitalul Militari.

Gigi Becali îl va ajuta pe fostul atacant cu tot ce are nevoie în vederea înmormântării, după cum a declarat Helmulth Duckadam: „Îmi pare rău. Această veste este adevărată. Ştiam de suferinţa prin care trece doamna Camelia, dar nu mă aşteptam să se întîmple asta. Am aflat în această dimineaţă că a decedat, iar apoi am luat legătura cu LPF şi FRF şi am primit asigurări că vor face tot ce se poate pentru Viorel Turcu. Am vorbit şi cu domnul Becali şi a asigurat că îl va ajuta cu  absolut orice este nevoie pe Turcu„.

Povestea de viaţă a lui Viorel Turcu este tulburătoare. Fostul fotbalist are ambele picioare amputate din cauza unor infecţii. Piciorul drept i-a fost amputat în august 2011, iar cel stâng în 2008.
 
Ca fotbalist, pe lângă cele tri titluri câştigate, Turcu a bifat şi 7 selecţii la naţionala României, pentru care a marcat un gol.