"Drogul-crocodil" a ajuns în România. Prima victimă, internată la Spitalul Universitar

Publicat: Sâmbătă, 28 Ianuarie 2012 13:50 // Actualizat: Sâmbătă, 28 Ianuarie 2012 13:50 // Sursa: RTV.net

Prima victimă cunoscută din România a temutului "drog corcodil" a fost internată la Spitalul Universitar din Bucureşti. Este vorba de un tânăr, Alexandru Zamfir (20 de ani), care a devenit dependent de acest înlocuitor al heroinei, originar din Rusia.

Foto: fatanevazutaalumii.blogspot.com

Alexandru Zamfir (20 de ani), din Bucureşti, a fugit de acasă în urmă cu un an. Familia l-a căutat în zadar luni de-a rândul. La momentul internării tânărul cântărea 30 de kilograme (la o înălţime de 1.70), abia vorbea şi avea trupul acoperit de pete verzui.

"Alex e norocos. S-a oprit din întâmplare, probabil, la timp. Urmele de pe picioare sunt clar efectele lui «croco». În faza iniţială, substanţa atrofiază muşchii, slăbeşte organismul şi necrozează ţesuturile, de unde şi petele maro-verzui. Dacă mai lua câteva luni drogul, carnea şi pielea i s-ar fi desprins de pe oase", a declarat Gigel Lazăr, reprezentatul organizaţiei antidrog CIADO, care l-a vizitat vineri pe Alex acasă, informează Libertatea.ro.

Drogul “Croco” sau “Crocodil” îşi devorează consumatorul pe interior, fiind afectate, pe rând, toate organele corpului. Pielea se necrozează, căpătând o nuanţă verzuie, care aduce cu pielea de crocodil. Apoi, muşchii şi carnea se descompun, ajungând să se ia de pe oase.

1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
croco drogul crocodil droguri victimă drog crocodil
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
29 ian 16:17
...(Au motivele lor. Un băiat de ...
1
EUR
4.6830
RON
17 Jan
noapte -3 °
zi 4 °
Ultimele joburi adaugate
24 H