După 10 zile în junglă, Ruby arată DEPLORABIL: „M-am umplut de coşuri, scoate-mă de aici!”

Ruby, concurenta show-ului "Sunt celebru, scoate-mă de aici", s-a umplut de coşuri pe faţă după 10 zile petrecute în junglă.

26 feb. 2015, 08:33

După numai 10 zile, din cele 21, cât durează competiţia, cântăreaţa a slăbit vizibil, mănâncă doar ce apucă, de cele mai multe ori doar o mână de fasole şi de orez.

Trusa de cosmetice a fost predată, conform regulamentului, producătorilor. Rămasă fără cremele-minune în Parcul Naţional Kruger, solistei nu i-a rămas decât să se spele pe faţă cu apă de râu, Ruby fiind acum aproape de nerecunoscut.

CITEŞTE ŞI Momente de MAXIMĂ TENSIUNE la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” Medicii au intervenit de URGENŢĂ

Marţi, când fiecare concurentă a primit, drept bonus, farduri şi câte o oglindă, cântăreaţa a fost la un pas de leşin, când şi-a văzut chipul plin de bube şi de coşuri.

„Condiţiile de igienă precare, temperatura, schimbarea mediului, dereglarea hormonală, dar şi alimentaţia şi stresul sunt factori care influenţează apariţia coşurilor. În urma unui consult la un medic specializat, vor stabili împreună tratamentul corespunzător. Depinde de ce fel de ten are, mixt, gras sau uscat. Eu recomand alimente bogate în vitaminele A şi E şi creme de hidratare şi protecţie sau chiar terapia vampir care hidratează foarte bine tenul. Recomand o igienă locală fără săpunuri, căci acestea conţin sodă caustică”, a spus medicul estetician Chawy Youssef pentru click.ro.