Momente de MAXIMĂ TENSIUNE la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” Medicii au intervenit de URGENŢĂ

Au trecut doar 8 zile de când toţi cei implicaţi în competiţia "Sunt celebru, scoate-mă de aici!" au trebuit să se acomodeze la condiţiile de supravieţuire din Jungla Africană. Ediţia din 24 februarie a fost, însă, una foarte tensionată, deoarece antrenoarea de fitness a vedetelor, Luminiţa a avut nevoie de îngrijiri medicale. Luminiţa acuza grave dureri abdominale, lucru care i-a speriat pe toţi.

RomaniaTV.net
25 feb. 2015, 13:27

Cătălin Moroşanu, Elena Lasconi şi Elena Merişoreanu au trecut prin spaima vieţii lor, atunci când au văzut-o pe antrenoarea lor de fitness în stare lividă şi cu lacrimi în ochi. Văzând astfel starea în care se află Luminiţa, concurenţii au chemat imediat echipa medicală a emisiunii care i-a administrat câteva calmante, potrivit CanCan.

„Este prea dur. Eu nu pot să o văd pe Luminiţa mea, săraca, stând acolo în pat. Îmi venea să plâng când am văzut-o aşa neajutorată. Era galbenă la faţă şi nu putea vorbi”, a declarat Cătălin Moroşanu.

Cabral, dezvăluiri în PREMIERĂ despre show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

Deşi starea de sănătate a antrenoarei s-a mai ameliorat, medicii sunt de părere că durerile abdominale vor reveni, deoarece Luminiţa este vegetariană şi are un meniu strict, care nu poate fi adaptat prea mult la traiul din Africa.

„Era trează şi spunea că are nişte dureri în zona abdominală. I-am dat nişte medicamente. Dacă vor fi probleme o să intervenim”, a spus medicul.

„Imi venea să mor, dar nu am putut să strig pentru că toată lumea dormea”, a spus Luminiţa după ce medicii îi administrase calmantele.

Citeşte şi  SUNT CELEBRU SCOATE-MĂ DE AICI: Moroşanu le-a făcut pe toate concurentele să plângă