Ea este Carmina, fata cea mare a lui Liviu Vârciu. Fotografie emoţionantă alături de părinţii săi

Fata cea mare a lui Liviu Vârciu, Carmina, își iubește foarte mult părinții și se mândrește cu familia ei frumoasă ori de câte ori are ocazia.

22 feb. 2018, 08:27

Carmina s-a întors recent la Arad alături de mama ei, Amy Teiceanu, și din poza postată recent pe Instagram reiese faptul că îi este foarte dor de clipele în care petrecea timp alături de părinții săi, scrie spynews.ro.

Citeşte şi Anda Călin, după ce Vârciu a fost fotografiat cu o altă femeie: „Nu mă deranjează acel sărut. Nu ştiu dacă rămân sau plec”

Carmina a împărtăștit cu prietenii virtuali de pe Instagram o fotografie în care apare alături de mama sa, Amy Teiceanu și de tatăl său, Liviu Vârciu. În poză cei trei par foarte fericiți, zâmbitori și bucuroși că petrec timpul împreună. Fotografia este însoțită și de un mesaj înduioșător, ce dovedește faptul că fiica lui Liviu Vârciu își apreciază enorm părinții. „Mă uit peste pozele cu frumoasa mea familie”, este mesajul scris în partea de sus a fotografiei.

În prezent, Carmina locuiește la Arad, împreună cu mama sa. Liviu Vârciu și Amy Teiceanu au luat această decizie recent, după ce adolescenta a petrecut trei lui alături de tatăl său, în Capitală.